Netzakken

Netzakken

Netzakken haardhout

Heeft u niet veel haardhout nodig of heeft u weinig ruimte om het te slaan? Bestel dan hout in netzakken! Uw bestelling wordt razendsnel geleverd. Levering door heel Nederland mogelijk! Alle blokken zijn ovengedroogd. Zo heeft u binnen een mum van tijd uw woonkamer heerlijk verwarmd! Bestel op een werkdag vóór 14.00 en u heeft het de volgende werkdag in huis!
 

Haardhout in netzakken

Haardhout in zakken is perfect wanneer ze gemakkelijk verplaatst moeten worden. Zo kunt u kiezen uit diverse hoeveelheden netzakken. Deze zijn niet te zwaar en gemakkelijk stapelbaar. Berg ze bijvoorbeeld op in de schuur, garage of onder de overkapping. Heeft u weer een aantal blokken nodig voor in de (open) haard of kachel? Dan neemt u de netzak gemakkelijk mee in huis!
 

Diverse houtsoorten in netzak

De inhoud van de netzakken kan variëren. Kijk bij het desbetreffende product voor de houtsoorten. Veelal is het berkenhout, aangevuld met een aantal andere zachte óf harde houtsoorten. Voordeel hiervan is dat u de verschillende eigenschappen van de blokken hierdoor goed met elkaar kunt combineren.
De zakken worden op een pallet bij uw woning afgeleverd. De blokken zijn al goed droog en kunnen direct de kachel in. Houd er rekening mee dat de verhoudingen van het brandhout heel erg kunnen verschillen.
 

Heeft u nog vragen?

Twijfelt u over een houtsoort of over de hoeveelheid netzakken? Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen. Via het telefoonnummer 0527-820100 komt u in contact met één van onze medewerkers. Stuurt u liever een e-mail? Deze kan naar info@haardhout.com. Wij zien uw bestelling graag tegemoet!