Netzakken

Netzakken

Netzakken haardhout

Bent u het gesjouw met losse blokken haardhout zat? Kies dan voor netzakken haardhout! Bij Haardhout.com bent u aan het juiste adres voor haardhout in netzakken, waardoor u deze een stuk makkelijker kunt verplaatsen. Wij bieden u de keuze uit een zeer ruim assortiment. Ons haardhout is al gedroogd en gekloofd, waardoor u het direct kunt gebruiken. Dankzij deze voorbewerking heeft u bovendien geen last van spetters, vonken of rook. U kunt direct genieten van een heerlijk knapperend vuurtje. Onze netzakken haardhout zijn verkrijgbaar in hoeveelheden van 15, 30 en 60 netten per bestelling en ze hebben een inhoud van circa 22 liter. De houtblokken zijn ongeveer 25 centimeter lang.
 

Soorten netzakken haardhout 

Onze netzakken zijn verkrijgbaar met verschillende soorten haardhout. Beuken, essen, berken en eikenhout behoren tot de vele opties. Heeft u liever een mix haardhout? Dan heeft u de keuze uit twee mixen: zacht- of hardhout. De soorten netzakken haardhout met een mix van hardhout bestaan uit berkenhout, essen en/of eikenhout. Deze houtsoorten geven gedurende een lange periode veel warmte af. Vooral een blok van eikenhout is een taaie die het lang volhoudt in uw haard of kachel. Het is ook een genot om te kijken naar het sierlijke vlammenspel dat dit hout afgeeft. Klein nadeel: het is wat lastig om aan te steken. Maar ook dat is handig op te lossen door de juiste aanmaakmaterialen in te slaan. U kunt bijvoorbeeld aanmaakhoutjes, krullen of aanmaakblokjes bestellen bij uw netzakken met haardhout.
 

Netzakken haardhout bestellen

Heeft u het ook altijd snel koud tijdens de winterdagen? Zorg ervoor dat u het niet koud krijgt door op tijd netten haardhout te bestellen! Heeft u niet voldoende ruimte om uw haardhout op te slaan? Met het haardhout in netzakken wordt dit probleem verholpen! De netzakken met haardhout zijn ideaal wanneer het haardhout gemakkelijk verplaatst moet worden. Het ovengedroogde haardhout zorgt voor een verse uitstraling met een intens lekkere geur. Wilt u netten haardhout bestellen? Dan is Haardhout.com de beste keuze! Zo zorgen wij voor gratis levering én krijgt u uw bestelling morgen in huis als u voor 14:00 heeft besteld.
 

Netzakken haardhout kopen

Het grootste voordeel van netzakken haardhout kopen, is dat de blokken hout altijd netjes voor u verpakt zijn en makkelijk te verplaatsen. Het is niet alleen praktischer in die zin, het oogt ook netter. Een netzak met blokken hout weegt circa 10 kilogram en bevat ongeveer 12 houtblokken. Haardhout.com is dé specialist op het gebied van haardhout. Wij zorgen voor scherpen prijzen tegen de gewenste kwaliteit producten. Bij ons treft u een breed assortiment aan van verschillende soorten haardhout in zakken. Hierbij kunt u denken aan:

U kunt bij ons netzakken haardhout kopen in hoeveelheden van 15, 30 en 60 stuks. De plastic zakken berkenhout in hoeveelheden van 24, 36, 48 en 56. Al onze zakken worden geleverd op een pallet. U kunt u nog vele andere soorten hout vinden bij ons. Netten haardhout kopen doet u eenvoudig online bij Haardhout.com!