Nieuwe website

Welkom op de nieuwe website van Haardhout.com! Vanaf heden bestelt u openhaardhout op onze vernieuwde website. De website is overzichtelijker, producten zijn gemakkelijker te vinden én het bestelproces verloopt soepeler. Met onze nieuwe website hopen wij u beter van dienst te kunnen zijn.

Wat betekent dit voor u?
Uw klantgegevens zijn meeverhuisd naar onze nieuwe website. Uit veiligheidsoverwegingen dient u eenmalig een nieuw wachtwoord in te stellen. Heeft u geen e-mail van ons ontvangen? Dan kunt u hier een nieuw wachtwoord instellen.

Via de link kunt u uw e-mailadres invullen. U ontvangt dan een nieuw wachtwoord via een e-mail. Vervolgens kunt inloggen en uw wachtwoord aanpassen. Het is mogelijk dat uw enkele gegevens op uw account moet aanvullen. Vorige bestellingen zijn niet meer in te zien. Hierover kunt u contact met ons opnemen.

Heeft u nog een geldige kortingscode?
Via onze oude website kreeg u – na uw bestelling – automatisch een kortingscode toegestuurd. Deze codes werken niet meer op de huidige website. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een nieuw kortingssysteem. Heeft u nog een geldige kortingscode? Neem dan contact met ons op en wij sturen u een persoonlijke kortingscode toe. Het verzoek om pas een bestelling te plaatsen als u de korting zelf kunt toepassen. Het achteraf corrigeren van een korting kost ons namelijk heel wat administratieve handelingen. Houd er rekening mee dat onze kortingscodes één jaar geldig zijn.

Heeft u een bestelling geplaatst op onze oude website?
Onze oude website staat offline, maar is voor ons nog wel zichtbaar. Dit betekent dat wij alle bestellingen op onze website zoals normaliter in behandelingen nemen. Wij nemen contact op voor het maken van onze leveringsafspraak.

Komt u er niet uit?
Laat het ons weten! Wij staat altijd voor u klaar. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0527-820100 of via info@haardhout.com. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Wij vernemen graag uw feedback!