OFYR CLASSIC 100-100 (Horeca)

OFYR | Haardhout.com
Soort:
OFYR
3-5 werkdagen
1695.00incl. BTW

Productomschrijving OFYR CLASSIC 100-100 (Horeca)

Dé manier van buiten koken, dat is de OFYR. Nodig familie en vrienden uit om te genieten van dit veelzijdige product. Laat het fungeren als een vuurschaal of gebruik het als kookoppervlak, om de meest lekkere én gezonde recepten te bereiden.

Als kookoppervlak
Dit veelzijdige product maakt het bereiden van allerlei etenswaren mogelijk. De platte rand doet dienst als kookoppervlak. Deze rand loopt lichtelijk af naar binnen, zodat sappen en vetten naar binnen lopen. De warmte straalt – vanuit het midden – naar buiten. Hierdoor heeft het kookoppervlak verschillende temperaturen. Het toepassen van diverse bereidingswijzen is hierdoor mogelijk. Ideaal om biefstuk te bakken, groenten te garen of een eitje te bakken. Een wereld vol mogelijkheden gaat voor u open. Het is zelfs mogelijk om voor 50 mensen eten te bereiden.

Als gastvrije warmtebron
OFYR nodigt uit om lange avonden door te brengen met familie en vrienden. De vuurschaal geeft ongeveer vier meter heerlijke warmte af. Hierdoor kunt u in elk seizoen gebruik maken van dit veelzijdige product. Of het nou zomer of winter is.

Eigenschappen
De Classic heeft een diameter van 100 centimeter. Het is een prachtig product met een natuurlijke uitstraling. Het product is uitgevoerd in onverwoestbaar en zeer duurzaam cortenstaal. Hierdoor is het mogelijk om het kookelement in alle weersomstandigheden buiten te laten staan. Met de tijd krijgt het cortenstaal een natuurlijke patinalaag. Qua onderhoud heeft u niet veel werk. Etensresten en olie belanden namelijk in het vuur. Na de tijd neemt u de vuurschaal af met een vette doek en het product is klaar voor volgend gebruik. De OFYR is opgedeeld uit 3 aparte delen, waardoor het mogelijk is deze te verplaatsen.

Bestel nu met accessoires
De OFYR Classic is verkrijgbaar in diverse modellen. Vergeet niet om extra accessoires te kopen, zoals een deksel om de vlammen te doven. De spatel wordt gratis meegeleverd.

Kies het juiste haardhout
Lang genieten van het vuur? Bestel dan nu ovengedroogd beukenhout bij Haardhout.com. Dit is een harde houtsoort, wat een stuk langer brandt. Zeer geschikt voor het gebruik van dit product.

Een bijzondere gelegenheid? Of wilt u zelf een keer de OFYR ervaren? Dan kunt u deze bij ons huren. Wij weten zeker dat het u overtuigd om de OFYR te kopen.

Maak je bestelling compleet

Specificaties OFYR CLASSIC 100-100 (Horeca)

Soort
OFYR
Artikelnummer
HHOF001
Barcode
nee
Levertijd
3-5 werkdagen
Afmetingen
100 centimeter
Fabrikant
Haardhout.com