OFYR CLASSIC BLACK 100-100

OFYR Classic Black | Haardhout.com
3 - 5 werkdagen
€ 1995.00incl. BTW

Productomschrijving OFYR CLASSIC BLACK 100-100

Wilt u het buiten koken naar het volgende level tillen? Dan is de Ofyr vuurschaal dé ultieme manier. Met deze vuurschaal heeft u een prachtige eyecatcher, maar hij is bovenal ontzettend nuttig. Met deze vuurschaal heeft u de mogelijkheid om eten klaar te maken op de ring, maar u kunt ook het vuur in het midden gebruiken.

Ofyr vuurschaal island black

Maak de meest gezonde en lekkere gerechten op een leuke manier met deze vuurschaal. De Ofyr island black is ook nog eens prachtig om te zien met het nieuwe en strakke design. Door het robuuste uiterlijk past het perfect in een stoere tuin en maakt het de eethoek écht af. Bestel deze vuurschaal in combinatie met ovengedroogd beukenhout om optimaal van dit product te kunnen genieten.

Ofyr prijs voor ultiem geluk in de tuin

Het koken op de ring van de Ofyr vuurschaal wordt mogelijk gemaakt door de warmtebron vanuit het midden. Door de brede rand zijn er temperatuurverschillen waar u gebruik van kunt maken. Daarnaast loopt de ring licht af naar het midden, waardoor sappen en vet niet op de tegels terechtkomen. Is het niet echt weer om buiten te eten, maar wilt u in de avond nog genieten van een vrije avond? Dan kunt u de Ofyr vuurschaal alsnog aansteken om te genieten van een behaaglijk vuur. Verzamel vrienden en familie rondom de schaal en het ultieme geluk kan beginnen! Wilt u de Ofyr island black ook bestellen? Neem contact op voor meer informatie, of bestel direct!

Maak je bestelling compleet

Specificaties OFYR CLASSIC BLACK 100-100

Artikelnummer
HHOF001
Barcode
nee
Levertijd
3 - 5 werkdagen
Type kachel
Vuurschaal
Fabrikant
Haardhout.com

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld