OFYR CLASSIC STORAGE 100-100

OFYR Classic Storage | Haardhout.com
Soort:
OFYR
3 - 5 werkdagen
€ 2095.00incl. BTW

Productomschrijving OFYR CLASSIC STORAGE 100-100

Wilt u een ofyr kopen? Met de vuurschaal kunt u stijlvol en eenvoudig buiten koken en grillen. De platte rand kan worden gebruikt als kookoppervlak. De rand loopt lichtelijk af, zodat de sappen en vetten naar binnen kunnen druipen. Maak gebruik van het kookoppervlak om de meest lekkere en gezonde recepten klaar te maken. De warmte straalt vanuit het midden naar buiten waardoor het kookoppervlak verschillende temperaturen bereikt. Dit maakt de ofyr classic uitermate geschikt om diverse bereidingswijze toe te passen.

Stijlvolle Ofyr kopen? De manier van buiten koken

Koop een ofyr en u maakt zeker indruk op uw vrienden en familie. Het is een prachtig alternatief voor de barbecue. Nodig uw vrienden en familie uit om te genieten van dit veelzijdige product. Het kookmiddel heeft voldoende capaciteit om voor 50 mensen eten te bereiden.

Overweegt u een ofyr te kopen? Met een ofyr beleeft u lange, gezellige avonden

De ofyr kan worden gebruikt om te grillen en te koken. Bent u lekker uitgegeten? Laat het fungeren als een prachtige vuurschaal en geniet samen van een gezellige avond. De vuurschaal heeft een diameter van wel 100 centimeter. De ofyr classic geeft ongeveer vier meter heerlijke warmte af. Hierdoor kunt in elk seizoen gebruik maken van dit veelzijdige product. Of het nou zomer of winter is.

Een ofyr kopen doet u bij Haardhout.com

Een ofyr kopen doet u vanwege de vele voordelen. Daarom hebben we alle voordelen voor u op een rij gezet. De ofyr classic is een prachtig product met een natuurlijke uitstraling. Het is gemaakt uit onverwoestbaar en zeer duurzaam cortenstaal. Dit maakt het product weerbestendig. Ook is er weinig onderhoud nodig: de rand loopt lichtelijk af waardoor, etensresten en olie in het vuur belanden. Na gebruik dien je enkel de vuurschaal af te nemen. Wilt u het kookelement verplaatsen? De ofyr is opgedeeld in drie aparte delen, waardoor het mogelijk is om deze te verplaatsen. Koop nu de ofyr vuurschaal en profiteer van de vele voordelen.

Maak je bestelling compleet

Specificaties OFYR CLASSIC STORAGE 100-100

Soort
OFYR
Artikelnummer
HHOF001
Barcode
nee
Levertijd
3 - 5 werkdagen
Afmetingen
100 centimeter
Fabrikant
Haardhout.com

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld