OFYR ISLAND 100-100

OFYR Island | Haardhout.com
Soort:
OFYR
3 - 5 werkdagen
2695.00incl. BTW

Productomschrijving OFYR ISLAND 100-100

Geniet u ook altijd van de zomer wanneer u lekker buiten kunt eten of barbecueën? Met de Ofyr island 100-100 geven we daar een hele nieuwe dimensie aan. Met deze vuurschaal kunt u namelijk buiten genieten van het koken op de ring, maar u kunt het vuur in het midden gebruiken voor de gezelligheid!

Ofyr island 100-100 voor het perfecte buitenleven

Zeker wanneer het in de avonden afkoelt kunt u het vuur in het midden aansteken en met zijn allen eromheen verzamelen. Geniet van de gezelligheid en de warmte na een heerlijke maaltijd van de ring. Over vetvlekken hoeft u zich geen zorgen te maken, de ring loopt licht naar binnen af, waardoor al het vet en de sappen in de schaal terechtkomen.

Ofyr island 100-100 bestellen voor thuis

Ziet u het ook al voor zich om de vuurschaal in de tuin te hebben met familie en vrienden er gezellig omheen? Lekker koken met verse producten om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten, dat is waar de Ofyr het beste in is. Dankzij het robuuste design is het ook nog eens een prachtig item voor in de tuin. Een echte eyecatcher kunnen we wel zeggen. Het geeft een stoer uiterlijk, maar straalt meer warmte en gezelligheid uit dan een barbecue. Geniet van een avond gezelligheid en lekker eten en bestel de Ofyr island 100-100 vandaag nog!

Maak je bestelling compleet

Specificaties OFYR ISLAND 100-100

Soort
OFYR
Artikelnummer
HHOF008
Barcode
nee
Levertijd
3 - 5 werkdagen
Afmetingen
100 centimeter
Fabrikant
Haardhout.com