3 - 5 werkdagen
€ 379.00incl. BTW

Productomschrijving OFYR Tabl'O

Is de originele OFYR te groot? Of wellicht een te grote investering? Maar houdt u wel van gezellig samen koken en tafelen? Dan past de OFYR T’ablO zeer zeker bij u!

Dé tafellgrill voor thuis

Zie de Tabl’O als de mini versie van de OFYR. Een tafelmodel waar u heel gemakkelijk allerlei vlees en groenten op bereidt. Tijdens koude dagen zeer geschikt voor binnen, met het mooie zomerweer zet u de Tabl’O heel gemakkelijk buiten op tafel! De warmte van deze tafelgrill kan volledig naar wens worden aangepast. Bovendien kan de bakplaat aan beide zijden worden gebruikt. Mét of zonder motief.

Heerlijk grillen aan tafel

Stelt u eens voor: mals gebakken vlees, zachte opgewarmde tomaatjes, heerlijke garnaaltjes en allerlei gebakken groenten zelf bereid op deze handige tafelgrill. Dan loopt het water u toch in de mond? Bovendien kunt u het zo gemakkelijk of zo luxe mogelijk maken als u zelf wilt! En het grote voordeel? Er is niet constant één iemand bezig met het eten op de BBQ of de OFYR. Samen eten bereiden én heerlijk tafelen met vrienden en/of familie. Veel gezelliger toch?

Tafelgrill; perfect voor de feestdagen!

Komende feestdagen brengen we heel waarschijnlijk thuis door. Covid gooit roet in het eten. Maar de OFYR Tabl’O biedt u een mooi alternatief! Creëer het gevoel van gezellig luxe ‘uit eten’ gaan, bij u thuis! Gezellig met het gezin, uw partner of ander klein gezelschap. De tafelgrill is geschikt tot wel 6 personen!

Direct klaar voor gebruik

De Tabl’O is vervaardigd van zwart staal en heeft een luxe uiterlijk. Door middel van een quickstarter kunt u binnen 15 tot 20 minuten gebruik maken van deze tafelgrill. Het beste is om gebruik te maken van kokosbriketten. Deze briketten geven bijzonder veel warmte af en hebben een lange brandduur van 2 á 3 uur. Bescherm de ondergrond om beschadiging te voorkomen en.. genieten maar!

Maak je bestelling compleet

Specificaties OFYR Tabl'O

Artikelnummer
HHOF001
Levertijd
3 - 5 werkdagen
Afmetingen
9 x 46.5 cm
Kenmerk 1
1 - 6 personen
Kenmerk 2
Tafelmodel
Kenmerk 3
Grilloppervlak 39,5 cm
Kenmerk 4
Gewicht 17,2 kg
Kenmerk 5
Zwart gecoat staal
Kenmerk 6
Gietijzer
Kenmerk 7
Zelf warmte bepalen
Kenmerk 8
Binnen én buiten grillen

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld