Haardhout.com: de leverancier van openhaardhout

Haardhout.com is dé leverancier op het gebied van openhaardhout. Wij leveren de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Bent u op zoek naar schoon en droog haardhout? Ons haardhout is ovengedroogd en direct te stoken. Hierdoor geniet u van een mooi vlammenspel en haalt u het maximale rendement uit uw haardhout! Daarnaast investeren wij constant in het verbeteren van het productieprocessen. Op deze manier kunnen wij kwalitatief gezien – het hele jaar door – de beste producten leveren. En uw bestelling wordt gratis bij u thuisbezorgd!
 

Geleverd vanuit eigen beheer

Haardhout.com levert al meer dan 10 jaar samen met betrouwbare toeleveranciers. In onze vestiging in Hoogeveen hebben wij alle producten in eigen beheer. Dit betekent dat het kantoor én het distributiecentrum op één plek zijn gevestigd. Iets wat uniek is op de Nederlandse haardhoutmarkt. Voordeel is dat de kwaliteit van onze producten continu gewaarborgd kan worden. Het hout wordt bij binnenkomst en bij uitgave gecontroleerd op kwaliteit. Daarnaast hebben wij altijd inzicht in de voorraad, waardoor wij snel kunnen schakelen!
 

Ovengedroogd haardhout kopen

Haardhout.com vindt kwaliteit belangrijk. Daarom leveren we uitsluitend gekloofd en ovengedroogd haardhout. Dit hout is in speciale droogkamers gedroogd, zodat de blokken een vochtpercentage hebben van minder dan 20%. De blokken zijn vrij van schimmels en ongedierte én er vindt een schone verbranding plaats! Geen last van rookontwikkeling, spatten of een vervuild rookkanaal! U geniet van een heerlijk brandend vuurtje.

Ruim assortiment haardhout

Haardhout.com heeft een ruim assortiment met brandbare producten. Zo kunt u kiezen voor haardhout, maar ook voor een ruim assortiment briketten en houtpellets. Qua openhaardhout u de keuze uit:

- Elzenhout
- Berkenhout
- Essenhout
- Beukenhout
- Eikenhout
- Mix haardhout

Alle houtsoorten zijn te bestellen in halve pallets, hele pallets en in netzakken. Zo kunt u de hoeveelheid bestellen die het beste bij u past! Bestel er wat haardvuur accessoires bij en u heeft het haardvuur snel op gang! Het hout is ovengedroogd en direct te stoken. Qua briketten heeft u de keuze uit RUF briketten, Pini Kay briketten, Nestro briketten en bruinkool briketten. Klik hier voor meer informatie over deze producten!

Sponsoring en toffe samenwerkingen

Haardhout.com is trotse sponsor van Het Nederlands Dames Handbalteam! Regelmatig verloten wij leuke extra’s, zoals kaarten voor wedstrijden en gesigneerde T-shirts. Wilt u op de hoogte blijven van onze nieuwste winacties? Volg ons dan op Facebook en Instagram.

Voor onze product- en sfeerafbeeldingen werken wij regelmatig samen met Evelien Fotografie. Bent u een barbecue-liefhebber? Neem dan zeker een kijkje op de BBQ Pitmaster Community. Naast een hechte community, vindt u hier leuke recepten en vele voordelen. Als u lid bent van deze community, kunt u een kortingscode opvragen. U ontvangt dan 5% korting op onze producten!

Levering van uw bestelling

Op de dag van levering ontvangt u een e-mail met een tijdsindicatie. Heeft u geen bericht ontvangen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij kijken het graag voor u na! In principe wordt de pallet naast de vrachtwagen (op de stoep) geleverd, maar in overleg met de chauffeur kan de pallet vaak op de gewenste plek worden gezet, mits de ondergrond vlak en verhard is. Houd er rekening mee dat de pallet niet kan worden verplaatst over gras, zand of grind. Moet de pallet toch worden verreden over een grindpad? Dan adviseren wij u een kooiaap (tegen meerprijs) bij te bestellen.

Bestel vóór 14.00 en profiteer van een snelle levering

Bestelt u op een werkdag vóór 14.00? Dan kan uw bestelling de volgende werkdag al geleverd worden! Via onze website kunt u zelf de gewenste leverdatum aangeven (werkdagen). Wij werken samen met een transporteur die door heel Nederland levert! Voor leveringen in Zeeuws-Vlaanderen en de Waddeneilanden geldt nog een extra toeslag. Wilt u de bestelling graag vóór of na 12.00 geleverd hebben? Dan dient u (tegen meerprijs) een tijdslevering mee te bestellen. Deze voegt u toe in de winkelwagen.

Persoonlijk contact met onze medewerkers

Naast kwaliteit staat persoonlijk contact hoog in het vaandel bij Haardhout.com. U krijgt direct één van onze medewerkers aan de lijn, zodat u snel antwoord heeft. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0527-820100. Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen naar info@haardhout.com. Of vul hieronder het contactformulier in. Wilt u meer informatie over onze houtsoorten of over de levering? Wij voorzien u graag van persoonlijk advies!