Haardhout.com, dé leverancier van openhaardhout

Haardhout.com is dé leverancier op het gebied van openhaardhout. Wij leveren de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Bent u op zoek naar schoon en droog haardhout? Bij ons is alles ovengedroogd en direct te stoken. Hierdoor kunt u het maximale rendement uit uw openhaardhout halen. Daarnaast investeren wij constant in het verbeteren van het productieproces. Op deze manier kunnen wij kwalitatief gezien – en het hele jaar door – de beste producten leveren.
 

Goede klantenservice

Naast kwaliteit staat duurzaam bosbeheer en persoonlijk contact hoog in het vaandel. Wij staan onze klanten zo goed mogelijk te woord. Wilt u weten welke soort het beste bij uw past? Wij voorzien u graag van persoonlijk advies. Op werkdagen zijn wij standaard bereikbaar van 8.30 tot 21.00. Op zaterdag van 8.30 tot 14.00. Daarnaast streven wij ernaar om u zo snel mogelijk te voorzien van een reactie.
 

Alles in eigen beheer

In onze vestiging in Hoogeveen hebben wij alles in eigen beheer. Dit betekent dat het kantoor én het distributiecentrum op één plek zijn gevestigd. Iets wat uniek is op de Nederlandse markt. Voordeel is dat de kwaliteit van onze producten continu gewaarborgd kan worden. Daarnaast hebben wij altijd inzicht in de voorraad, waardoor wij snel kunnen schakelen. Bestelt u op een werkdag voor 14.00? Dan kunnen wij de volgende werkdag leveren.
 

Onze werkwijze

Levering kan plaatsvinden in heel Nederland. Dit komt doordat wij samenwerken met een landelijk distributiecentrum. Dit betekent dat wij leveren in alle Nederlandse provincies. Levering gaat altijd in overleg met de klant. Na het plaatsen van uw bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact op voor het maken van een leveringsafspraak. Er wordt altijd geleverd op de dag dat het ú het beste uitkomt. Meer weten? Lees er meer over in onze werkwijze.
 

De levering

In overleg met de chauffeur kan de pallet op de gewenste plek worden gezet. Houd er rekening mee dat de ondergrond verhard moet zijn. De pallet kan niet worden verplaatst over gras, zand of grind. Moet de pallet toch worden verreden over een grindpad? Dan adviseren wij u een kooiaap á €40 euro bij te bestellen. Op de dag van levering krijgt u een e-mail met een tijdsindicatie. Daarnaast belt de chauffeur u een half uur tot uur voor levering.
 

Ons haardhout assortiment

Wij hebben een breed assortiment, waaronder berken, essen, eiken, beuken, mix en elzen. Op onze website kunt u halve en hele pallets bestellen, met blokken van onder andere 25, 30 en 45 centimeter. Daarnaast leveren wij ook blokken plastic zakken en netzakken. Braaihout is ideaal voor de Zuid-Afrikaanse braai. Om uw haardvuur aan te maken kunt aanmaakblokjes en aanmaakhout bij bestellen. Voor het opslaan van de blokken hebben wij prachtige opslagen in het assortiment.
 

Sponsoring en partners

Haardhout.com heeft diverse samenwerkingen, waaronder met SlowWwood, OFYR, Bois2Chauffage.fr en Evelien fotografie. Verder vinden wij sport erg belangrijk. Daarom zijn wij sponsor van de zwemclub ZPC Hoogeveen, het Nederlands Dames Handbalteam en Handbal Dames Jong Oranje. Daarnaast staan wij altijd open voor nieuwe samenwerkingen. Heeft u interesse? Neem dan contact op via info@haardhout.com.