Hele pallet berken haardhout

Soort:
Berkenhout
Beoordeling:
(3)
voor 14:00 besteld is morgen in huis
Aantal:
Prijs (incl BTW):
Korting:
2
€ 988.00
€ 10.00
3
€ 1467.00
€ 30.00
4
€ 1946.00
€ 50.00
€ 529.00
€ 499.00 incl. BTW

Productomschrijving Hele pallet berken haardhout

Bij Haardhout.com treft u enkel berken haardhout van de beste kwaliteit. Zo zijn alle houtblokken ongediertevrij en schimmelvrij en bevatten onze blokken geen restanten van verf. Ook worden er geen bijproducten toegevoegd waardoor u verzekerd bent van een schone verbranding. Dit maakt haardhout van Haardhout.com een milieubewuste keuze!

Berken haardhout met een schone verbranding

Voor een kleine open haard of kachel kunt u kiezen voor ovengedroogd berkenhout. Door de zachtheid van de witte schors, is berkenhout gemakkelijk aan te steken. Wat volgt is een fraai vlammenspel met een prettige geur.

Zorgeloos berkenhout kopen bij Haardhout.com

Wilt u probleemloos berkenhout kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Haardhout.com profiteert u standaard van veel voordelen. Al het berken haardhout is ovengedroogd. De haardblokken bevatten een laag vochtgehalte van slechts 20%. Hierdoor bent u verzekerd van een optimale verbranding. Bij het stoken van de blokken is er weinig zuurstof nodig zonder veel warmtevermogen te verliezen.

Koop nu een pallet ovengedroogd berkenhout

Alle pallets die op werkdagen voor 14:00 uur besteld worden de volgende dag bezorgd. Al het hout is in eigen beheer. Dit houdt in dat het kantoor en distributiecentrum zijn gevestigd op één plek. Dit brengt vele voordelen met zich mee. De kwaliteit van het haardhout kan hierdoor continu worden gewaarborgd. Heeft u al aan een zak aanmaakhout en een doos aanmaakblokjes gedacht? Hiermee kunt u snel het vuur snel en gemakkelijk aansteken.

Maak je bestelling compleet

Specificaties Hele pallet berken haardhout

Soort
Berkenhout
Artikelnummer
BERK002
Ovengedroogd
Garantie
Bloklengte
Circa 25 centimeter
Aantal kuub
1.8 kuub gestapeld
Afmetingen
Circa 120 x 80 x 210 cm
Gewicht
Circa 800 kilo
Kenmerk
1.8 kuub gestapeld
Kenmerk
Voordeligste keuze
Kenmerk
Perfect voor kleinere kachels & haarden
Kenmerk
Felle vlam
Kenmerk
Direct te stoken
Kenmerk
Prettige geur

Beoordelingen Schrijf een beoordeling

Naam:
Beoordeling:
Bericht: Haardhout.com doet gewoon wat het moet doen. Correcte leveringen van perfect haardhout, goed gestapelde op een pallet. Ik maak hier al sinds 2007 gebruik van. Berkenhout voor een kleine Noorse houtkachel in mijn tuinkantoor. Je hebt haast geen aanmaakblokjes nodig. Brand \"brandschoon\"! Door de jaren heen niet heel veel duurder geworden.
Naam:
Beoordeling:
Bericht: Mooi droog berkenhout alleen erg grote blokken meeste passen niet in onze kachel en kloven van droog hout valt niet mee!
Naam:
Beoordeling:
Bericht: Op tijd geleverd , keurig behandeld over de telefoon en heel mooi en goed gedroogd berken hout , netjes gestapeld op een pallet , netjes op de plaats gebracht , het is echt de 5 sterren waard , volgende keer bestel ik weer bi,j dit bedrijf .????

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld
 
Berkenhout
Berkenhout

Berkenhout is een zachte houtsoort. Dit levert vele voordelen op: ✓ Gemakkelijk in gebruik ✓ Snelle ontbranding ✓ Mooi vlammenspel