Hele pallet elzen haardhout

Soort:
Elzenhout
Beoordeling:
(8)
voor 14:00 besteld is morgen in huis
Aantal:
Prijs (incl BTW):
Korting:
2
€ 968.00
€ 10.00
3
€ 1437.00
€ 30.00
4
€ 1906.00
€ 50.00
€ 489.00 incl. BTW

Productomschrijving Hele pallet elzen haardhout

Ovengedroogd elzenhout online kopen? Koop bij Haardhout.com! Wij leveren de beste kwaliteit hout tegen een scherpe prijs! Bovendien geven wij een overdroog garantie. De blokken bevatten maximaal 12% vocht en kunnen direct worden gestookt.

Lichte houtsoort

Elzenhout is een lichte soort hout en is daardoor zeer gemakkelijk aan te krijgen. Dit soort hout brandt redelijk snel. Het geeft een mooi vlammenspel en heeft een goede ontbranding, waardoor het een heerlijke warmte afgeeft. Daarom is dit hout zeer geschikt voor het creëren van een gezellige sfeer in de huiskamer.

Elzenhout voor accumulerende kachels

Dit soort hout is uitstekend geschikt voor accumulerende kachels. Dit zijn kachels die slechts kort gestookt hoeven te worden, omdat ze de warmte opslaan. Bijvoorbeeld speksteenkachels. Goede kachels van dit soort kunnen ongeveer 12 uur aan stralingswarmte accumuleren.

Hele pallet ovengedroogd elzenhout

De blokken elzen hebben een lengte van ongeveer 25 á 26 centimeter. Hierdoor passen ze in iedere kachel en haard. De blokken komen in een pallet met de volgende afmetingen: 120 x 85 x 210 centimeter. Een hele pallet bevat ongeveer 3,5 kuub losgestort hout. Dit is circa 2 kuub gestapeld.

Maak je bestelling compleet

Specificaties Hele pallet elzen haardhout

Soort
Elzenhout
Artikelnummer
ELS002
Type kachel
Accumulerende kachels
Ovengedroogd
Garantie
Afmetingen pallet
Circa 120 x 80 x 210 cm
Bloklengte
Circa 25 centimeter
Aantal kuub
1.8 kuub gestapeld
Gewicht
Circa 800 kilo
Kenmerk
Zachte houtsoort
Kenmerk
Brandt snel
Kenmerk
Gemakkelijk in gebruik
Kenmerk
Rustige vlam
Kenmerk
Direct te stoken

Beoordelingen Schrijf een beoordeling

  1. 1
  2. 2
Naam:
Beoordeling:
Bericht: De naam zegt het al, wij wonen aan een dijk. Toch was het de chauffeur niet teveel gevraagd om achteruit naar beneden te rijden om zo de pallet keurig netjes op de door ons gewenste plek te zetten. Het hout ziet er week prachtig uit, ovengedroogd berkenhout, daar gaan onze B&B gasten weer lekker van genieten deze winter! Chauffeur Johan van Claassen Transport; Je bent een topper en verdient echt een dikke pluim!..
Naam:
Beoordeling:
Bericht: Probleemloos open haardhout kunnen stoken... zalig... Nu het einde van de voorraad weer in zicht komt, zie ik die grote vrachtwagen van haardhout.com ook weer graag in zicht komen...
Naam:
Beoordeling:
Bericht: Via buurman getipt en leuk proefpakketje gehad via de post, leuke kennismaking. Goede service en kwalitatief goed hout, daar heb ik best een paar euro meer voor over !..
Naam:
Beoordeling:
Bericht: Eerlijk is eerlijk: gewoon prima service, persoonlijk contact en zeer goed hout! Dit is het 3e jaar dat ik mijn hout hier weer bestel en ik kijk alweer uit naar de heerlijke stookavonden!..
Naam:
Beoordeling:
Bericht: Geweldige service met een glimlach zo vroeg op de morgen. Spijt me dat ik de koffie voor de chauffeur vergat aan te bieden. vr gr Bert Heikens..
  1. 1
  2. 2
  3. >

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld