Hele pallet essen haardhout

Soort:
Essenhout
Beoordeling:
(11)
op werkdagen voor 16:00 besteld is volgende werkdag in huis!
Aantal:
Prijs (incl BTW):
Korting:
2
€ 1068.00
€ 10.00
3
€ 1587.00
€ 30.00
4
€ 2106.00
€ 50.00
€ 569.00
€ 539.00 incl. BTW

Productomschrijving Hele pallet essen haardhout

Ovengedroogd essenhout online kopen? Koop bij haardhout.com! Wij leveren de beste kwaliteit haardhout tegen een scherpe prijs.

Ovendroog garantie

Ovengedroogd betekent dat u direct kunt stoken. In de oven gedroogde blokken haardhout bevatten namelijk minder dan 20% vocht. Hierdoor is er een schone ontbranding, wat vervuiling van het rookkanaal voorkomt.

Voordelen essen brandhout

Dit soort hout is één van de meest verkochte houtsoorten van Nederland. Dit komt doordat het duurzaam in gebruik is. Het is taai, elastisch en hard. Hierdoor brandt het traag en geeft het een goede warmte af. Bovendien geeft essenhout een schitterend, maar rustig vlammenspel. Daarom is dit soort heel geschikt voor middelgrote haarden en kachels. Essenhout is tevens geschikt voor pizzeria’s en sauna's.

Hele pallet ovengedroogd essenhout

De blokken hebben een lengte van ongeveer 25 á 26 centimeter. Deze blokken komen in een pallet met de volgende afmetingen: 120 x 85 x 210 centimeter. Een hele pallet bevat ongeveer 3 kuub losgestort hout. Dit is 1,8 kuub gestapeld. Vergeet u niet om aanmaakhout en aanmaakblokjes te kopen, om het vuur aan te maken? Wij verkopen ook houtopslagen en afdekhoezen.

Maak je bestelling compleet

Specificaties Hele pallet essen haardhout

Soort
Essenhout
Artikelnummer
ES002
Bloklengte
Circa 25 centimeter
Aantal kuub
1.8 kuub gestapeld
Afmetingen
Circa 120 x 80 x 210 cm
Gewicht
Circa 800 kilo
Kenmerk
1.8 kuub gestapeld
Kenmerk
Voordeligste keuze
Kenmerk
Geschikt voor elke soort stoker
Kenmerk
Harde houtsoort
Kenmerk
Mooi vlammenspel
Kenmerk
Duurzaam in gebruik

Beoordelingen Schrijf een beoordeling

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Naam:
Beoordeling:
Bericht: Vandaag voor de 10e keer een pallet Essen ovengedroogd besteld. In de afgelopen 5 jaar niet één keer een teleurstelling, maar steeds zeer tevreden over kwaliteit, droogte en service!!
Naam:
Beoordeling:
Bericht: Net een bestelling telefonisch gedaan, omdat via de site de betaling niet lukte. Werd keurig geholpen en geadviseerd. Over anderhalve dag het hout hopelijk in huis en hopelijk ook net zo tevreden als de andere klanten die een review hebben achter gelaten. Ben benieuwd.
Naam:
Beoordeling:
Bericht: Geweldig mooi droog hout geleverd gekregen. De kachel steeds met slechts een lucifer aan te krijgen. Super
Naam:
Beoordeling:
Bericht: Al jarenlang een uiterst tevreden klant. Eerdere leveranciers was altijd ellende. Ik bestel voortaan mijn haardhout hier. Succes..
Naam:
Beoordeling:
Bericht: De eerste keer,ik ga er van uit,gezien de positieve reviews,dat het goeie troep is,vol verwachting klopt ons hart,brandend verlangen. warme groet, fam Bal..
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. >

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld