Pallet pizzahout | 24 zakken

Soort:
Pizzahout
Let op! In verband met drukte zijn er langere levertijden
€ 219.00incl. BTW

Productomschrijving Pallet pizzahout | 24 zakken

Het beste haardhout voor uw pizzaoven bestellen? Koop bij Haardhout.com! Haardhout.com heeft een nieuw product in het assortiment, namelijk pizzahout. Dit hout is speciaal ontwikkeld voor pizzeria’s. In Engeland is het op dit moment zeer populair!

Wat is pizzahout?

Pizzahout is berkenhout zonder schors. De blokken berkenhout zijn getrommeld in een speciale machine, waardoor de schors van de blokken is getrommeld. Vervolgens zijn de blokken in gelijke stukken gehakt. Voordeel van deze blokken is dat er een zeer schone en gelijkmatige verbranding plaatsvindt. Vervuiling van het rookkanaal wordt voorkomen en de pizza's worden gelijkmatig gebakken. Het resultaat: een smaakvollere pizza!

Ovendroog garantie

Net zoals onze andere producten, heeft dit hout een ovendroog garantie. De blokken zijn zeer hard en bevatten minder dan 12% vocht. Hierdoor brandt dit hout beter én langer in vergelijking met niet-hardhout.

Hele pallet ovengedroogd berken pizzahout

De blokken hebben een lengte van ongeveer 25 centimeter. Alle blokken zijn van ongeveer hetzelfde formaat. Hierdoor vindt er een goede en gelijkmatige verbranding plaats. Dit maakt het zeer geschikt voor pizzaovens. De blokken worden geleverd in zakken van ongeveer 10 kilogram (12 blokken). Op een pallet zitten 24 zakken.

Wilt u dit product eerst testen? Bestel dan een proefpakket. Naast pizzahout is essenhout ook zeer geschikt voor pizzaovens.

Maak je bestelling compleet

Specificaties Pallet pizzahout | 24 zakken

Soort
Pizzahout
Artikelnummer
HOR002
Barcode
nee
Type kachel
Pizzaoven, Kachel, Open haard
Ovengedroogd
Garantie
Bloklengte
circa 25 centimeter
Fabrikant
Haardhout.com
Voordeel
Berkenhout zonder schors
Voordeel
Getrommeld
Voordeel
Schone + gelijkmatige verbranding
Voordeel
Ovengedroogd
Voordeel
Ideaal voor de pizza-oven

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld