High Energie Pellets | 65 zakken

Soort:
Houtpellets
Dit product is weer leverbaar vanaf 22-8-2022
€ 729.00incl. BTW

Productomschrijving High Energie Pellets | 65 zakken

Wilt u kwalitatief goede pellets kopen? Voor een hoge verbrandingswaarde en lange brandduur zit u met onze High Energie pellets goed. De pellets worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd én na verbranding houdt u zeer weinig reststoffen over. Bovendien zult u genieten van heerlijke warmte. Schroom daarom niet om onze pellets te kopen!

Geschikt voor de houtpelletkachel

De pellets zijn geschikt voor elke houtpelletkachel. Het keurmerk EN Plus A1 toont aan dat er een hoog rendement met deze pellets wordt behaald.  Verder is het product PEFC Gecertificeerd en afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Onder hoge druk is natuurlijk vurenhout samengeperst. Hierdoor zijn er kleine korrels, met een hoge verbrandingswaarde ontstaan. Hiermee stookt u CO2-neutraal. Er is zelfs veel minder CO2 uitstoot als bij een centrale verwarming. Bovendien is er bijna geen sprake van reststoffen.

Pellets kopen bij Haardhout.com

De pellets zijn verpakt is zeer stevige zakken van 15 kg. Deze worden gestapeld op een pallet bij u thuis geleverd. De zakken zijn uit voorraad leverbaar, waardoor u ze snel in huis heeft en direct kunt gebruiken voor uw houtpelletkachel. Afhalen in Hoogeveen behoort tevens tot de mogelijkheden! Voor meer info over pellets kopen staan wij u graag te woord via 0527-820100 of info@haardhout.com.

Maak je bestelling compleet

Specificaties High Energie Pellets | 65 zakken

Soort
Houtpellets
Artikelnummer
PEL017
Gewicht
15 kilo per zak, 975 kilo per pallet
Aantal
65 zakken
Kenmerk 1
Zeer lange brandduur
Kenmerk 2
Veel warmte
Kenmerk 3
Weinig reststoffen
Kenmerk 4
Duurzaam en ecologisch geproduceerd
Kenmerk 5
Keurmerk EN Plus A1 voor hoog rendement
Kenmerk 6
PEFC Gecertificeerd

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld