Perzik hout 1m3

voor 14:00 besteld is morgen in huis
€ 439.00incl. BTW

Productomschrijving Perzik hout 1m3

Haardhout.com is een samenwerking aangegaan met een betrouwbare partner in Spanje die net als wij ook al ruim 20 jaar actief zijn op het gebied van haardhout.

PERZIK HOUT UIT SPANJE

De stammen in deze pallet zijn afkomstig uit verantwoord beheerde bossen in Spanje en zijn hier zeer goed gedroogd. Het hout bevat heel weinig vocht, waardoor het direct in gebruik te nemen is als duurzaam haardhout. Door de hardheid brandt het in langzaam tempo op. De kachel hoeft lang niet zo vaak bijgevuld te worden!

DUURZAAM STOKEN MET PERZIK HOUT

Dit brandhout wordt netjes gestapeld op een pallet. De inhoud van de pallet is ongeveer 1 kuub gestapeld. U betaalt wellicht meer, maar u zult merken dat het ook een stuk langer brandt! Hierdoor heeft u een hele andere prijs-kwaliteit verhouding, in vergelijking met onze andere pallets haardhout. Een pallet Spaans perzikhout brandt langer als een pallet eikenhout!


DUURZAAM DROGEN PERZIK HOUT

Het drogen van het perzik hout gebeurt onder Spaanse zon, dus er komt geen droogkamer aan te pas wat weer goed is voor het milieu. In Spanje wordt perzik hout veel gebruikt in de lokale keuken van pizzería's en bbq restaurants. Wij snappen dat dit een nieuw product is en u er wellicht vragen over heeft. In dat geval raden wij aan om contact op te nemen met onze ervaren stokers via 0527-820100 of info@haardhout.com. Zij staan u graag te woord!

 

Maak je bestelling compleet

Specificaties Perzik hout 1m3

Artikelnummer
Fru003
Afmetingen pallet
Circa 120 x 80 x 120 cm
Branduren
lang
Bloklengte
Circa 30 centimeter
Aantal kuub
circa 1 kuub gestapeld
Gewicht
Circa 500 kilo
Kenmerk 1
Duurzaam
Kenmerk 2
Hoog rendement
Kenmerk 3
mooi haardvuur
Kenmerk 4
verantwoord bosbeheer

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld