Pini Kay briketten

Pini Kay briketten

Wilt u een efficiënt brandend haardvuur dat nog minder rook geeft dan droog haardhout? Gebruik dan de Pini Kay briketten van Haardhout.com! Deze zijn niet te verwarren met onze BBQ briketten. De achtvormige Pini Kay briketten zijn holle blokken, gemaakt uit 100% houtvezels die onder hoge druk zijn samengeperst. Hierdoor branden ze zeer lang en heeft u een schone verbranding. Bij ons bent u altijd aan het juiste adres voor voordelige briketten en ander haardhout van topkwaliteit!

 

Pini Kay briketten gebruiken

Er zijn diverse soorten Pini Kay briketten te gebruiken voor een aangenaam vuur. In ons assortiment vindt u ze van van eikenhout of een mix van verschillende houtsoorten. Doordat de briketten gemaakt zijn van samengeperst hout, branden ze langer dan ‘normale’ houtblokken. Daarbij ontstaat er tijdens de verbranding nauwelijks rook waardoor er weinig onplezierige geuren vrijkomen. Een ander pluspunt als u de Pini Kay briketten gaat gebruiken, is dat er weinig as achterblijft!

 

Pini Kay briketten verbranding

De Pini Kay briketten hebben een gunstige verbranding als het gaat om rook en as. Dit komt door het zeer lage vochtpercentage, minder dan 4%. Ter vergelijking: normaal gedroogd haardhout heeft een vochtpercentage van 20%. Doordat elk blok over de lengte een holle opening heeft kan er vanaf alle kanten zuurstof bij. Hierdoor hebben de Pini Kay briketten niet alleen een mooie verbranding, maar kunt u ze ook makkelijk ontsteken.

 

Pini Kay briketten voordelen

Het is te stellen dat er aan de Pini Kay briketten alleen maar voordelen zitten. We zetten ze nog eens kort voor u op een rij:

  • Weinig asresten
  • Gemakkelijk te stapelen
  • Laag vochtpercentage; minder dan 4%
  • Hoger rendement dan haardhout
  • Lange warmteafgifte
  • Geen chemicaliën toegevoegd

Wilt u volop profiteren van alle Pini Kay briketten voordelen? Bestel ze dan eenvoudig bij Haardhout.com. Wij zorgen ervoor dat de briketten zo snel mogelijk bij u thuis geleverd worden!

 

Pini Kay briketten aansteken

Wilt u Pini Kay briketten eenvoudig aansteken? Gebruik dan een van onze haardvuur accessoires, Hoe? Leg twee briketten naast elkaar, met een kleine ruimte ertussen. In deze tussenruimte legt u aanmaakhout, houtkrullen of aanmaakblokjes. Vervolgens kunt u de Pini Kay briketten aansteken. Nu heeft u een fraai vuur dat voor lange tijd kan branden!

Tip! Sla de briketten droog op in een van onze houtopslagen. Wanneer het hout goed droog is wordt het aansteken nog makkelijker en blijft de rook uitstoot minimaal.

 

Pini Kay briketten kopen

U moet bij Haardhout.com zijn als u Pini Kay briketten wilt kopen! Wij zorgen voor een scherpe prijs samen met een supersnelle levering door heel Nederland. Woont u aan een onverharde, achteraf weg met grind? Ook dan is bezorging mogelijk. Let er dan wel op dat u tijdens het kopen van uw Pini Kay briketten, een kooiaap aan uw winkelwagen toevoegd! Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag met al uw vragen!

 

Veelgestelde vragen

Om uw Pini Kay briketten eenvoudig aan te steken, kunt u het beste gebruik maken van houtkrullen of aanmaakblokjes. Hoe u dat het beste kunt doen? Leg twee briketten tegen elkaar aan met wat ruimte ertussen. In deze kleine tussenruimte legt u aanmaakhout, aanmaak krullen of aanmaakblokjes. Vervolgens kunt u de Pini Kay briketten aansteken. Dan heeft u een heerlijk vuurtje wat lange tijd zal branden.

Wanneer u uw Pini Kay briketten koopt bij Haardhout.com, dan bent u er vrijwel van verzekerd dat u ze de volgende werkdag al kunt stoken. Onze briketten en andere producten worden geleverd op pallets. Wilt u uw bestelling liever zelf komen ophalen? Kom dan bij ons langs in Hoogeveen.

In tegenstelling tot gewoon haardhout branden de mix Pini Kay briketten langer door dan gewoon haardhout. Dat komt doordat het zuurstof door het gat in de briketten heen trekt. Dat geeft een prachtig vlammenspel. Ze gloeien lekker lang na, waardoor u heel lang warmte ervaart. Verdere voordelen van Pini Kay briketten zijn dat u weinig asresten heeft, ze zijn gemakkelijk te stapelen, beschikken over een zeer laag vochtpercentage (lager dan 10%!) en er zijn geen chemicaliën toegevoegd.

Bij Haardhout.com voorzien wij u graag van een persoonlijk advies en mag u altijd rekenen op een snelle levering. Onze Pini Kay briketten van hoge kwaliteit kunt u meteen gebruiken. Wij hebben alles in eigen beheer waardoor wij al onze producten extra kunnen controleren op kwaliteit. Heeft u uw bestelling op een werkdag vóór 14:00 uur geplaatst? Dan ontvangt u uw bestelling de volgende werkdag al in huis.