Pizzahout proefpakket

Soort:
Pizzahout
op werkdagen voor 16:00 besteld is volgende werkdag in huis!
€ 15.95 incl. BTW

Productomschrijving Pizzahout proefpakket

Benieuwd naar het pizzahout van Haardhout.com? Koop nu een proefpakket van 1 zak pizzahout! Dit hout is speciaal ontwikkeld voor pizzeria’s. In Engeland is het op dit moment zeer populair! Let op: u kunt maximaal 1 proefpakket tegelijk bestellen.

Wat is pizzahout?

Pizzahout is berkenhout zonder schors. De blokken berkenhout zijn getrommeld in een speciale machine, waardoor de schors van de blokken is getrommeld. Vervolgens zijn de blokken in gelijke stukken gehakt. Voordeel van deze blokken is dat er een zeer schone en gelijkmatige verbranding plaatsvindt. Vervuiling van het rookkanaal wordt voorkomen en de pizza's worden gelijkmatig gebakken. Het resultaat: een smaakvollere pizza!

Ovendroog garantie

Net zoals onze andere producten, heeft dit hout een ovendroog garantie. De blokken zijn zeer hard en bevatten minder dan 12% vocht. Hierdoor brandt dit hout beter én langer in vergelijking met niet-hardhout.

Hele pallet ovengedroogd berken pizzahout

De blokken hebben een lengte van ongeveer 25 centimeter. Alle blokken zijn van ongeveer hetzelfde formaat. Hierdoor vindt er een goede en gelijkmatige verbranding plaats. Dit maakt het zeer geschikt voor pizzaovens. De blokken worden geleverd in een zak van ongeveer 8 kilogram (8-10 blokken). Een proefpakket bevat 1 zak pizzahout. Wilt u meerdere zakken pizzahout bestellen? Bestel dan een hele pallet pizzahout. Naast pizzahout is essenhout ook zeer geschikt voor pizzaovens.

Maak je bestelling compleet

Specificaties Pizzahout proefpakket

Soort
Pizzahout
Artikelnummer
HOR010
Label
Proefpakket
Type kachel
Pizzaoven, Kachel, Open haard
Bloklengte
Circa 25 centimeter
Gewicht
Circa 8 kilo
Aantal
1 zak
Kenmerk
1 zak á 8 kilo Pizzahout
Kenmerk
Getrommeld berkenhout zonder schors
Kenmerk
Ideaal voor de pizza-oven
Kenmerk
Schone + gelijkmatige verbranding
Kenmerk
Ovengedroogd

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld