Pizzahout proefpakket

Soort:
Pizzahout
Let op! In verband met drukte zijn er langere levertijden
€ 19.95incl. BTW

Productomschrijving Pizzahout proefpakket

Benieuwd naar het pizzahout van Haardhout.com? Koop nu een proefpakket van 2 zakken pizzahout! Dit hout is speciaal ontwikkeld voor pizzeria’s. In Engeland is het op dit moment zeer populair! Let op: u kunt maximaal 1 proefpakket tegelijk bestellen.

Wat is pizzahout?

Pizzahout is berkenhout zonder schors. De blokken berkenhout zijn getrommeld in een speciale machine, waardoor de schors van de blokken is getrommeld. Vervolgens zijn de blokken in gelijke stukken gehakt. Voordeel van deze blokken is dat er een zeer schone en gelijkmatige verbranding plaatsvindt. Vervuiling van het rookkanaal wordt voorkomen en de pizza's worden gelijkmatig gebakken. Het resultaat: een smaakvollere pizza!

Ovendroog garantie

Net zoals onze andere producten, heeft dit hout een ovendroog garantie. De blokken zijn zeer hard en bevatten minder dan 12% vocht. Hierdoor brandt dit hout beter én langer in vergelijking met niet-hardhout.

Hele pallet ovengedroogd berken pizzahout

De blokken hebben een lengte van ongeveer 25 centimeter. Alle blokken zijn van ongeveer hetzelfde formaat. Hierdoor vindt er een goede en gelijkmatige verbranding plaats. Dit maakt het zeer geschikt voor pizzaovens. De blokken worden geleverd in een zak van ongeveer 10 kilogram (12 blokken). Een proefpakket bevat 2 zakken pizzahout. Wilt u meerdere zakken pizzahout bestellen? Bestel dan een hele pallet pizzahout. Naast pizzahout is essenhout ook zeer geschikt voor pizzaovens.

Maak je bestelling compleet

Specificaties Pizzahout proefpakket

Soort
Pizzahout
Artikelnummer
HOR001
Barcode
nee
Label
Proefpakket
Type kachel
Pizzaoven, Kachel, Open haard
Bloklengte
25 centimeter
Fabrikant
Haardhout.com
Voordeel
Berkenhout zonder schors
Voordeel
Getrommeld
Voordeel
Schone + gelijkmatige verbranding
Voordeel
Ovengedroogd
Voordeel
Ideaal voor de pizza-oven

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld