Pizzahout

Pizzahout

Pizzahout

Vraagt u zich af welk hout voor de pizzaoven geschikt is? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Bij Haardhout.com kunt u namelijk het beste hout voor pizzaovens kopen. Doordat de blokken veel warmte afgeven en een gelijkmatige verbranding hebben, zijn ze heel geschikt om mee te stoken!
 

Hout voor pizzaoven

Pizzahout is speciaal voor de oven. Hoe dit wordt gemaakt? Grote blokken gedroogd berkenhout worden getrommeld in een daarvoor bestemde machine. Hierdoor wordt de schors van de blokken afgetrommeld. Daarna worden de blokken in gelijke stukken gehakt. Het resultaat; schone en gelijke blokken.

Voordeel van pizzahout is dat er een gelijkmatige verbranding plaatsvindt. Al uw pizza’s worden gelijkmatig gebakken! Bovendien is er een hele schone verbranding. Hiermee voorkomt u vervuiling van uw rookkanaal en oven.
 

Stoken met ovengedroogde blokken

Naast de pizzaoven is dit product uiteraard ook heel geschikt voor andere soorten ovens, kachels en (open) haarden. De blokken zijn namelijk goed gedroogd, waardoor ze heel weinig vocht bevatten! Een vereiste om goed te kunnen stoken. Het zorgt namelijk voor een goede, volledige verbranding en veel warmteafgifte. Vooral in Engeland is dit product erg populair!
 

Hout pizza oven kopen

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken worden de blokken verpakt in plastic zakken. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te hanteren! Hoeveelheden van 24, 36 en 48 zakken worden gestapeld op een pallet. Deze zijn standaard op voorraad en kunnen wij zeer snel bij u leveren! Bestelt u op een werkdag vóór 14.00? Dan kan het de volgende werkdag al bij u op de stoep staan!

Wilt u dit product eerst testen? Wij bieden ook proefpakketten aan. Door middel van 3 zakjes kunt u product eerst rustig testen, voordat u grote hoeveelheden besteld! Een zak van 10 kilogram bevat ongeveer 12 blokken hout.