Pizzahout

Pizzahout

Vraagt u zich af welk hout voor de pizzaoven geschikt is? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Bij Haardhout.com kunt u namelijk het beste hout voor pizzaovens kopen. Doordat de blokken veel warmte afgeven en een gelijkmatige verbranding hebben, zijn ze heel geschikt voor de pizza oven. Ze bakt u de meest overheerlijke pizza’s!


Hout voor pizzaoven

Pizzahout is speciaal ontwikkeld om in de pizza oven op te branden. Ze hebben een wat andere bewerking gehad dan onze reguliere blokken hout. Blokken berkenhout worden getrommeld in een daarvoor bestemde machine. Hierdoor wordt de schors van de blokken afgetrommeld. Daarna worden de blokken in gelijke stukken gehakt. Het resultaat; schone en gelijke blokken. Het voordeel hiervan is dat er een gelijkmatige verbranding plaatsvindt. Al uw pizza’s worden gelijkmatig gebakken! Bovendien is er een hele schone verbranding. Hiermee voorkomt u vervuiling van uw rookkanaal en oven. Er is zelfs een schonere verbranding dan bij blokken haardhout met schors. Hierdoor is pizzahout ook uitermate geschikt als u de binnenstad woont. Uw buren zullen er erg blij mee zijn!


Ovengedroogd hout voor pizza oven

Naast hout voor de pizza oven is dit product uiteraard ook heel geschikt voor andere soorten ovens, kachels en (open) haarden. De blokken zijn namelijk goed gedroogd, waardoor ze heel weinig vocht bevatten! De blokken zijn schoon (vrij van schimmels en ongedierte) en bevatten minder dan 20% vocht. Een vereiste om goed te kunnen stoken. Het zorgt namelijk voor een goede, volledige verbranding en veel warmteafgifte. Vooral in Engeland is dit product erg populair!


Pizzahout kopen bij Haardhout.com

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken worden de blokken verpakt in stevige plastic zakken. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te hanteren! Hoeveelheden van 24, 36 en 48 zakken worden gestapeld op een pallet. Deze zijn standaard op voorraad en kunnen wij zeer snel bij u leveren! Bestelt u op een werkdag vóór 14.00? Dan kan het de volgende werkdag al bij u op de stoep staan! U geeft zelf de dag van levering aan, tijdens het afronden van uw bestelling! Voordeel is dat berkenhout een gemakkelijke verbranding heeft. Een vuurtje is hierdoor snel gemaakt!


Proefpakket pizzahout kopen

Wilt u dit product eerst testen? Wij bieden ook proefpakketten aan. Door middel van 2 zakken kunt u dit product eerst rustig testen, voordat u grote hoeveelheden besteld! Eén zak bevat ongeveer 12 blokken. Een mooie hoeveelheid om deze blokken hout eerst te testen! De zakken worden geleverd in een handige doos. Na ontvangst kunt u direct stoken met pizzahout!