Try Hout Box Pini Kay briketten

voor 14:00 besteld is morgen in huis
€ 15.95 incl. BTW

Productomschrijving Try Hout Box Pini Kay briketten

Om zeker te weten of briketten echt goed voor jou werken wil je de briketten het liefste van te voren testen! Daarom hebben wij voor jou de Try Hout Box! Dit is een doos met 1 pak briketten. De ideale manier om te kijken of deze soort briketten bij u past voordat u een grote pallet besteld! 

Voor stoken met meer warmte zit u met pinikay briketten goed. Door het gat in het midden van de briketten heeft het zuurstof de mogelijkheid om door de briketten heen te trekken. Hierdoor ontstaat er een heel mooi vlammenspel met een volledige verbranding. Dit proefpakket is ideaal wanneer u nog niet bekend met dit product!

Pinikay briketten met lange brandduur

Pinikay briketten zijn te omschrijven als compacte, harde, achthoekige blokken. Ze zijn gemaakt om heerlijk lang te branden. De blokken zijn namelijk onder hoge druk samengeperst uit harde houtsoorten; eikenhout, dennenhout en essenhout. Hierdoor is er een zeer hoge dichtheid. De blokken zijn zelfs vier keer compacter dan gewoon brandhout! Ze branden goed en schoon op, wat weer beter is voor het milieu!

Heerlijk lang stoken met pinikay briketten

In vergelijking met gewoon haardhout branden de mix pinikay briketten langer dan gewoon haardhout. Zuurstof trekt door het gat in de briketten heen. Hierdoor ontstaat een prachtig vlammenspel. Ze gloeien ook nog eens lekker lang na, waardoor u heel lang warmte ervaart. Andere voordelen van pinikay briketten zijn:

✓ Weinig asresten
✓ Gemakkelijk te stapelen
✓ Laag vochtpercentage; minder dan 10%
✓ Hoger rendement dan haardhout
✓ Lange warmte afgifte
✓ Per 12 verpakt
✓ Geen chemicaliën toegevoegd
 

Pini Kay briketten aansteken

Steek Pinikay briketten aan zoals u dat ook bij gewoon haardhout doet. Begint u met stoken? Dan raden wij altijd aan om met aanmaakhout en aanmaakblokjes of aanmaak houtkrullen te werken. Hiermee kunt u heel gemakkelijk de pini kay briketten aansteken. Twijfel niet meer en ga direct over op pini kay kopen! De pinikay briketten zijn – net zoals haardhout – geschikt voor alle haarden en kachels. Bestel nu!

Maak je bestelling compleet

Specificaties Try Hout Box Pini Kay briketten

Artikelnummer
BRIK007
Label
Try Hout Box
Bloklengte
Circa 22 centimeter
Gewicht
10 kg
Aantal
Verpakt per 12
Kenmerk
1 box Pini Kay Briketten
Kenmerk
Langere brandduur dan haardhout
Kenmerk
Volledige verbranding
Kenmerk
Gemakkelijk te stapelen
Kenmerk
Weinig vocht <4%
Kenmerk
Dichtheid circa 1,05 kg/dm3

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld