Try Hout Box RUF briketten berkenhout

Soort:
Briketten
voor 14:00 besteld is morgen in huis
€ 15.95 incl. BTW

Productomschrijving Try Hout Box RUF briketten berkenhout

Om zeker te weten of briketten echt goed voor jou werken wil je de briketten het liefste van te voren testen! Daarom hebben wij voor jou deTry Hout Box! Dit is een doos met 1 pak briketten. De ideale manier om te kijken of deze soort briketten bij u past voordat u een grote pallet besteld! 

Gemakkelijk stoken? Dat doet u met RUF briketten! Het voordeel van RUF is dat het gemakkelijk brandt; het briket vat snel vlam. Na verbranding valt de briket uit elkaar, waarna het vuurtje lekker verder kan branden. Het vuurtje is vervolgens heel gemakkelijk op gang te houden.

Samengeperst berkenhout

RUF briketten bestaan uit een zachte persing van houtsnippers. Deze RUF briketten zijn samengesteld uit houtsnippers van de zachte houtsoort berkenhout. De briketten zijn zonder vervuilende stoffen samengeperst. Door de hoge dichtheid, profiteert u van een hoge energetische waarde! Hiermee behaalt u een maximaal rendement én er is weinig restafval.

RUF briketten met schone verbranding

Stoken met briketten heeft meerdere voordelen. U bent verzekerd van een goede kwaliteit. Er is een zeer laag vochtpercentage, waardoor de verbranding van het briket schoon is. Hierdoor wordt de schoorsteen niet vervuild. Plaats nu uw bestelling bij Haardhout.com en profiteer van een snelle levering!

Maak je bestelling compleet

Specificaties Try Hout Box RUF briketten berkenhout

Soort
Briketten
Artikelnummer
BRIK023
Label
Try Hout Box
Gewicht
10 kg per zak
Aantal
12 briketten per zak
Kenmerk
1 Box RUF beukenhout briketten
Kenmerk
Perfect om uit te proberen
Kenmerk
Gemaakt van samengeperst berkenhout
Kenmerk
Optimale warmte
Kenmerk
Geen restafval
Kenmerk
Brandt gemakkelijk

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld