BBQ Rubs

BBQ Rubs

BBQ Rubs

De BBQ-rubs van No Rubbish zijn met de hand vervaardigd om vlees, vis en gerechten een goede smaak te geven. De producten bestaan uit een mengsel van specerijen en gedroogde kruiden. Ze zijn fijn van structuur, waardoor de kruiden gelijkmatig over het vlees verdeeld kunnen worden. Zeker op de barbecue zijn de rubs op dit moment zeer populair!

Alle rubs zijn gemengd, getest én verpakt in Nederland. Daarom draagt het merk het kenmerk ‘Proud to be dutch’. Bovendien zijn ze uitgebreid getest door top Grillmasters, met reviews als “smaken perfect in balans”, “een krachtige bbq-rub die zijn smaak zeer lang behoudt” en “je ruikt en proeft de aroma’s zeer goed op het vlees” kan gesteld worden dat dit een product van kwaliteit is.

9 verschillende smaken
Van zoet en pittig tot rokerig en zilt. Alle soorten smaken komen in dit assortiment voorbij. Hierdoor is er voor iedereen wat wils. Bovendien zijn ze geschikt voor veel verschillende gerechten. Het zijn krachtige rubs, die hun smaken zeer lang behouden. Bovendien zijn alle producten glutenvrij. Met een kernsmaak van paprika geeft Fast & Flavoured een pittige smaak aan uw vlees. Deze variant is tevens zonder zout verkrijgbaar. Pink Devil is een prachtige limited rub met een vrouwelijke knipoog. Qua kleur en smaak doet deze rub niet onder aan de rest. Bovendien wordt er bij elke verkochte pot € 1,25 aan Pink Ribbon gedoneerd.

Bekijk het assortiment voor alle unieke smaken!