Super pallet berken haardhout

Soort:
Berkenhout
Beoordeling:
(11)
op werkdagen voor 16:00 besteld is volgende werkdag in huis!
€ 544.00 incl. BTW

Productomschrijving Super pallet berken haardhout

Bij Haardhout.com komt u de beste kwaliteit berkenhout voor in uw open haard tegen een scherpe prijs. Haardhout.com heeft zelf alles in eigen beheer en daar profiteert u ook weer van. U bent verzekerd van goede kwaliteit haardhout én een snelle levering!

Super pallet ovengedroogd berkenhout

Wilt u naast hout voor uw open haard ook alle overige benodigdheden in huis halen, zodat u meteen kunt stoken? Kies dan voor onze super pallet ovengedroogd berkenhout en profiteer van alle voordelen! Hiermee heeft u niet alleen berkenhout voor in uw haard, maar ook meteen alles wat nodig is om direct in huis te kunnen stoken.

Het pakket bestaat uit 2 kuub gestapeld hout, een grote zak aanmaakhout en een doos aanmaakblokjes voor uw openhaard. Daarnaast wordt de pallet op een werkdag vóór 12.00 geleverd. Mocht u al voldoende aanmaakhout en aanmaakblokjes tot uw beschikking hebben, bekijk dan een hele pallet berkenhout.

De beste kwaliteit berken haardhout kopen voor uw open haard

Er is veel haardhout in omloop die niet goed zijn gedroogd. De blokken branden slechter en zijn ook moeilijker aan te steken. Bij Haardhout.com profiteert u altijd van een ovengedroogd garantie. Zo bent u altijd verzekerd van houtsoorten die u gemakkelijk kunt stoken. Berkenhout is een zachte houtsoort die heel gemakkelijk ontbrandt. Na ontvangst kunt u zeer snel stoken!

Maak je bestelling compleet

Specificaties Super pallet berken haardhout

Soort
Berkenhout
Artikelnummer
BERK005
Ovengedroogd
Garantie
Bloklengte
Circa 25 centimeter
Aantal kuub
1.8 kuub gestapeld
Afmetingen
Circa 120 x 80 x 210 cm
Gewicht
Circa 800 kilo
Aantal
1 pallet berkenhout, Doos aanmaakblokjes, Jumbo zak aanmaakhout, Voor 12.00 geleverd
Fabrikant
Haardhout.com
Kenmerk
1.8 kuub gestapeld
Kenmerk
Geleverd met aanmaakhout en aanmaakblokjes
Kenmerk
Geleverd voor 12:00
Kenmerk
Zachte houtsoort
Kenmerk
Prettige geur
Kenmerk
Ovendroog

Beoordelingen Schrijf een beoordeling

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Naam:
Beoordeling:
Bericht: goed hout, mooie korte lengte, gemakkelijk qua gebruik
Naam:
Beoordeling:
Bericht: Geweldige service, correcte levering en super goed hout voor de gezellige haard.
Naam:
Beoordeling:
Bericht: Sinds jaar en dag bestellen wij bij Haardhout.com. Altijd compleet, altijd op tijd en altijd prima kwaliteit. Behulpzame chauffeurs bij lossen en plaatsen van de pallet.
Naam:
Beoordeling:
Bericht: Wij bestellen ons hout al jaren bij haardhout.com en zijn een super tevreden klant! Gemak dient de mens en in dit geval haardhout.com, makkelijk te bestellen via de site en altijd overleg wanneer levering plaats kan vinden, welke ook altijd keurig wordt verzorgd. Net weer een super pallet met Berken hout besteld, mooi blokken die goed in onze kachel passen en ons veel warmte geven. Wij zorgen dat we op tijd klaar zijn voor het komende stookseizoen!
Naam:
Beoordeling:
Bericht: Aantal jaren geleden heb ik een grote pallet berkenhout besteld. Werd keurig geleverd, de pallet was goed gevuld, het berkenhout schoon en droog, doet het uitstekend in onze allesbrander en buitenkachel. Ik heb een nieuwe pallet besteld. Levering op een gewenste dag geen probleem. En ik zie ook dat de prijs van de pallet nauwelijks gestegen is. Een tevreden klant dus.
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. >

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld
 
Berkenhout
Berkenhout

Berkenhout is een zachte houtsoort. Dit levert vele voordelen op: ✓ Gemakkelijk in gebruik ✓ Snelle ontbranding ✓ Mooi vlammenspel