Nestro Briketten Try Hout Box

op werkdagen voor 16:00 besteld is volgende werkdag in huis!
€ 15.95 incl. BTW

Productomschrijving Nestro Briketten Try Hout Box

Om zeker te weten of briketten echt goed voor jou werken wil je de briketten het liefste van te voren testen! Daarom hebben wij voor jou  de Try Hout Box! Dit is een doos met 1 pak briketten. De ideale manier om te kijken of deze soort briketten bij u past voordat u een grote pallet besteld! 

Dit product heeft een zeer lange brandduur met een hoog rendement. Oftewel: met Nestro briketten stookt u duurzaam! Eenmaal brandend geeft ie een gelijkmatige en gezellige warmte, met een mooi vlammenspel. Bestel nu bij Haardhout.com!

Samenstelling Nestro briketten

Nestro briketten worden geperst onder hoge temperatuur en druk. Hierbij krijgen ze de dikke, ronde vorm van een boomstammetje. Voor elk briket is er gedroogd en onbehandeld zaagsel gebruikt. Dit zijn resten uit de industrie, waardoor alle delen van de boom goed worden gebruikt! Bovendien is er geen gebruik gemaakt van vervuilende bindmiddelen. Doordat het materiaal zo compact is samengeperst, is er een zeer hoge verbrandingswaarde.

Stoken van Nestro briketten

Elk Nestro briket heeft een laag vochtgehalte. Hierdoor vat deze snel vlam! Eenmaal brandend geven ze grote en mooie vlammen. U zult merken dat er tijdens het branden geleidelijk aan steeds meer warmte wordt afgegeven. Dit komt omdat dit product traag opbrandt. Doordat er weinig vocht is, brandt het ook nog eens schoon op. Bestelt u een proefpakket Nestro briketten bij Haardhout.com? Dan worden ze snel bij u thuis geleverd! Houd er rekening mee dat het product exclusief verzendkosten is. Bestelt u dit proefpakket bij een pallet? Dan komen er geen verzendkosten overheen!

Maak je bestelling compleet

Specificaties Nestro Briketten Try Hout Box

Artikelnummer
BRIK022
Label
Try Hout Box
Bloklengte
Circa 26 centimeter
Gewicht
10 kg per pak, 2 kg per stuk
Aantal
1 pak
Kenmerk
1 box Nestro briketten
Kenmerk
Mix van beuken/grenen/dennen
Kenmerk
Perfect om uit te proberen
Kenmerk
Geen vervuilende bindmiddelen
Kenmerk
Minder dan 5% vocht
Kenmerk
Exclusief verzendkosten á €9,95

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld