Veelgestelde vragen

 

Wanneer wordt mijn pallet haardhout geleverd?
Wij maken altijd telefonisch een leveringsafspraak. De pallet wordt nooit zonder overleg verstuurd. Wij kunnen elke werkdag leveren, op de dag dat het u het beste past.

Kan de pallet de volgende werkdag worden geleverd?
Bestelt u op werkdagen voor 14.00 uur? Dan kunnen wij de volgende werkdag leveren, indien onderling afgestemd.

Kan de pallet op zaterdag worden geleverd?
Er zijn extra kosten verbonden om de pallet op zaterdag geleverd te krijgen. Deze kosten liggen op € 45,00.

Kan mijn pallet haardhout in de ochtend of middag geleverd worden?
Omdat wij samenwerken met een landelijke transporteur, kunnen wij geen invloed uitoefenen op de planning. Daarom kunnen wij van tevoren niet aangeven/toezeggen welk dagdeel of tijdstip de pallet wordt geleverd. Tegen extra kosten is het wel mogelijk om de pallet op een bepaalde tijd geleverd te krijgen. Zie hiervoor de tijdsleveringen.

Moet ik aanwezig zijn op de dag van levering?
Het is wenselijk dat er iemand op de dag van levering aanwezig is, zodat aan kan worden gegeven waar de pallet moet komen te staan. Indien u niet aanwezig kunt zijn, is telefonische bereikbaarheid wenselijk om misverstanden, met betrekking tot de plek van levering, te voorkomen.

Hoe laat wordt de pallet geleverd?
Op de dag van levering krijgt een e-mail met een tijdsindicatie. Deze ontvangt u van onze transporteur. Heeft u geen tijdsindicatie ontvangen? Vanaf 9.00 uur kunnen wij een telefonische tijdsindicatie afgeven.

Kan de chauffeur mij bellen vlak voordat de pallet wordt geleverd?
Op de dag van levering belt de chauffeur u een half uur tot uur voor levering.

Hoe wordt de pallet geleverd?
De pallet wordt altijd vervoerd in een vrachtwagen. Is het lastig voor een vrachtwagen om op het afleveradres te komen? Geef dit dan aan ons door, dan geven wij door dat er met een kleinere vrachtwagen geleverd dient te worden.

Kan ik mijn levering nog wijzigen of annuleren?
U kunt uw bestelling tot 24 uur voor levering kosteloos annuleren of wijzigen.

Kan de pallet over grind worden gereden?
De pallet kan niet over grind, zand of gras worden gereden. In dit geval dient u een kooiaap bij te bestellen. De kosten hiervoor zijn € 40,00. Met de kooiaap kan de transporteur over grind rijden. Houd er dan rekening mee dat wij een dag langer nodig hebben om te kunnen leveren.

Waar wordt de pallet neergezet?
In principe wordt de pallet naast de vrachtwagen op een verharde stoep geleverd. In overleg met de chauffeur en uitsluitend op eigen risico kan de pallet op de gewenste plek worden geplaatst. Lukt het de chauffeur niet om de pallet op de gewenste plek te krijgen? Dan is dit geen geldige reden tot annulering (zie de leveringsvoorwaarden).


Heeft u nog andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.