Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag met betrekking tot onze website, onze producten of leveringen? Lees onze veelgestelde vragen eens door! Wellicht staat hét antwoord op uw vraag er wel tussen!


Wanneer wordt mijn pallet haardhout geleverd?

Wij kunnen elke werkdag leveren, op de dag dat het u het beste past. In het bestelproces heeft u twee opties:
1. U kiest zelf de afleverdag. De pallet zal op deze dag geleverd worden.
2. U kiest voor 'telefonisch contact'. In dit geval maken wij telefonisch een leveringsafspraak met u. Pas na overleg wordt de pallet verstuurd.


Kan de pallet de volgende werkdag worden geleverd?

Bestelt u op werkdagen voor 14.00 uur? Dan kunnen wij de volgende werkdag leveren, indien aangegeven als afleverdatum of onderling afgestemd.
 

Kan de pallet op zaterdag worden geleverd?

Het is niet mogelijk om de pallet op zaterdag geleverd te krijgen. Levering vindt plaats op werkdagen.
 

Kan mijn pallet haardhout in de ochtend of middag geleverd worden?

Omdat wij samenwerken met een landelijke transporteur, kunnen wij geen invloed uitoefenen op de planning. Daarom kunnen wij van tevoren niet aangeven/toezeggen welk dagdeel of tijdstip de pallet wordt geleverd. Tegen extra kosten (€22,50,-) is het wel mogelijk om de pallet vóór of na 12.00 te laten leveren. Deze optie kunt u tijdens het bestelproces aanvinken.
 

Moet ik aanwezig zijn op de dag van levering?

Het is wenselijk dat er iemand op de dag van levering aanwezig is, zodat aan kan worden gegeven waar de pallet moet komen te staan. Indien u niet aanwezig kunt zijn, is telefonische bereikbaarheid wenselijk om misverstanden, met betrekking tot de plek van levering, te voorkomen.
Houd er rekening mee dat de ondergrond verhard dient te zijn en dat Haardhout.com niet verantwoordelijk is voor de juiste plaatsing van de pallet.
 

Hoe laat wordt de pallet geleverd?

Op de dag van levering krijgt een e-mail met een tijdsindicatie. Deze ontvangt u van onze transporteur. Heeft u geen tijdsindicatie ontvangen? Het verzoek om dan contact met ons op te nemen voor een tijdsindicatie. In verband met de grote hoeveelheden zijn er namelijk chauffeurs die geen track-en-trace systeem tot hun beschikking hebben. Vanaf 9.00 uur kunnen wij een telefonische tijdsindicatie afgeven.
 

Kan de chauffeur mij bellen vlak voordat de pallet wordt geleverd?

Op de dag van levering belt de chauffeur u een half uur tot uur voor levering.
 

Hoe wordt de pallet geleverd?

De pallet wordt altijd vervoerd in een vrachtwagen. Is het lastig voor een vrachtwagen om op het afleveradres te komen? Geef dit dan aan ons door, dan geven wij door dat er met een kleinere vrachtwagen geleverd dient te worden.
 

Kan ik contant betalen aan de chauffeur?

Per 1 januari 2020 nemen onze transporteurs geen zendingen meer aan onder rembours. Dit betekent dat wij zendingen niet meer onder rembours (contante betaling aan de chauffeur) kunnen leveren. Onze excuses voor het ongemak.
 

Kan ik mijn levering nog wijzigen of annuleren?

U kunt uw bestelling tot 24 uur voor levering kosteloos annuleren of wijzigen.
 

Kan de pallet over grind worden gereden?

De pallet kan niet over grind, zand of gras worden gereden. In dit geval dient u een kooiaap bij te bestellen. De kosten hiervoor zijn € 40,00. Met de kooiaap kan de transporteur over grind rijden. Houd er dan rekening mee dat wij een dag langer nodig hebben om te kunnen leveren.
 

Waar wordt de pallet neergezet?

In principe wordt de pallet naast de vrachtwagen op een verharde stoep geleverd. In overleg met de chauffeur en uitsluitend op eigen risico kan de pallet op de gewenste plek worden geplaatst. Lukt het de chauffeur niet om de pallet op de gewenste plek te krijgen? Dan is dit geen geldige reden tot annulering (zie de leveringsvoorwaarden).
 

Wat doe ik met de overgebleven/oude pallet?

Wegens hoge kosten kunnen wij de pallet niet retour nemen. Ook zit er geen statiegeld op de pallet. Ons advies is om de pallet klein te maken en te gebruiken als aanmaakhout.


Heeft u nog andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0527-820100 of stuur een e-mail naar info@haardhout.com.