Op dit moment nog voldoende voorraad

Afgelopen periode zijn de voorraden enorm onder druk komen te staan. Ook voor haardhout.com is leveren, elke dag, weer een uitdaging. Toch kunnen wij door onze grote opslag en logistieke voorsprong, zowel particulier als zakelijk nog steeds leveren. 

Schaarste aan haardhout

Hoe komt het eigenlijk? Laten we bij het begin beginnen. Door het covid-19 virus – en daaruit voortvloeiende maatregelen – heeft de houtproductie een hele tijd stilgelegen. Hierdoor is er schaarste ontstaan in het haardhout. Omdat veel mensen gingen thuiswerken, nam de vraag naar haardhout ondertussen juist toe. Dit zorgde er onder andere voor dat de inkoopsprijzen zijn gaan stijgen.

Momenteel voldoende voorraad bij Haardhout.com

Door verschillende factoren zijn leveringen uitgesteld, wegen of complete landen afgesloten en ook door blijvende prijsstijgingen is het leven om ons heen duurder geworden. Ook voor ons betekent dit dat wij alle zeilen bij moeten zetten om onze klanten te kunnen blijven voorzien van het beste haardhout tegen een betaalbare prijs. Door ons jarenlange ervaring en goede (internationale) connecties kunnen wij u momenteel nog voorzien van haardhout waar u blij van wordt. 

Inkopen haardhout van goede kwaliteit

Haardhout.com werkt al jarenlang samen met leveranciers uit Oost-Europa. Vanuit deze reguliere kanalen kan er op dit moment veel minder haardhout geïmporteerd worden. Daarom is de afdeling inkoop nu andere kanalen aan het benaderen om goed haardhout in te kunnen kopen en hiermee de kwaliteit van het haardhout te kunnen waarborgen.

Bekijk ons aanbod

Verwachtingen toekomst

Alle bovengenoemde ontwikkelingen zijn helaas terug te zien in de prijzen. Doordat Haardhout.com op dit moment nog steeds inkoopt, kunnen we uit voorraad leveren. Na onze laatste werkbezoeken in Oost-Europa is wel gebleken dat het onduidelijk is of de beschikbaarheid nog aanhoudt. Afgaande op de gevoerde gesprekken is onze verwachting dat er minder hout beschikbaar zal zijn en dat de prijzen vermoedelijk verder zullen stijgen. Daarom adviseren we om nu uw haardhout te kopen.

Haardhout.com hoopt hiermee meer duidelijkheid te geven. Heeft u hier nog vragen over? Onze klantenservice zit voor u klaar:

E-mail: info@haardhout.com
Tel: 0527-820100