OFYR WOOD STORAGE 100

OFYR Wood Storage 100 | Haardhout.com
Soort:
OFYR
3 - 5 werkdagen
1095.00incl. BTW

Productomschrijving OFYR WOOD STORAGE 100

De Wood Storage 100 is een handige houtopslag van OFYR. Met deze houtopslag heeft u altijd hout binnen handbereik. Bovendien is uw hout netjes opgestapeld. In combinatie met bijvoorbeeld de Classic vormt dit een sfeervol geheel.

De OFYR Wood Storage 100
In deze houtopslag kan ongeveer 1 mᶟ haardhout. Het model heeft vijf planken. De bovenste plank is voorzien van klapdeurtjes. Deze fungeert als handige opslagruimte voor bijvoorbeeld accessoires. Kenmerkend is de roestige, bruinoranje kleur. De Wood Storage is namelijk gemaakt van cortenstaal. Dit is een koperhoudend soort staal, welke ook wel bekend staat als een weervast staal. Daarom kan dit product altijd – in alle weersomstandigheden – buiten blijven staan.

Lange levensduur
Alle producten van OFYR hebben een lange levensduur. Dit komt doordat de zogenoemde corrosielaag aantasting tegenhoudt door middel van roest. Overschilderen is hierdoor niet nodig. In de regel geldt dan ook; hoe langer de producten van OFYR worden gebruikt, hoe mooier deze worden. Na verloop van tijd ontstaat er namelijk een natuurlijke patinalaag. 

Verkrijgbaar in diverse afmetingen
De houtopslag van OFYR is verkrijgbaar in diverse afmetingen. De Wood Storage 100 heeft afmetingen van 100 x 45 x 216 centimeter en een gewicht van ongeveer 100 kilogram. Tevens heeft Haardhout.com de Wood Storage 200 en Wood Storage 300 in het assortiment.

Heeft u vragen over dit product? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


 

 

Maak je bestelling compleet

Specificaties OFYR WOOD STORAGE 100

Soort
OFYR
Artikelnummer
HHOF015
Barcode
nee
Levertijd
3 - 5 werkdagen
Afmetingen
100 x 45 x 216
Fabrikant
Haardhout.com

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld