WoodBee Wall | Harrie Leenders

Soort:
Houtopslag
3 - 5 werkdagen
€ 325.00incl. BTW

Productomschrijving WoodBee Wall | Harrie Leenders

Met de WoodBee Wall van Harrie Leenders heeft u een originele houtopslag voor aan de muur. Naast de functionaliteit, ziet het er ook nog eens ontzettend decoratief uit. Koop dit prachtige element nu bij Haardhout.com! 

Kopen van de Harrie Leenders WoodBee Wall
De orginele WoodBee is al een meubelstuk opzich, nu heeft Harrie Leenders ook elementen die aan de muur bevestigd kunnen worden. Ideaal om vlakbij uw open haard of kachel te hangen. Naast dat het decoratief is, kunt u op deze manier gemakkelijk uw openhaardhout kwijt. Bovendien is het uitbreidbaar met meerdere elementen die perfect op elkaar aansluiten. Op deze manier kunt u zoveel hout kwijt als u wilt.

Levering van dit product
Het Cortenstaal van de Wall geeft op den duur een egale roestheid. Deze laag geeft bescherming én vertraagd het proces van verdere roesting. Eén module heeft afmetingen van 99 x 35 x 86 centimeter. Hierin kan ongeveer 0,4 kubeke haardhout worden gestapeld. Alle benodigde onderdelen worden meegeleverd, waaronder schaaldelen (3x), verbindingsstrips (3x), slotbouten M8 (36x), moer (1x) en sluitring (1x). De verkoopprijs is per stuk.

Maak je bestelling compleet

Specificaties WoodBee Wall | Harrie Leenders

Soort
Houtopslag
Artikelnummer
OPSL004
Barcode
nee
Levertijd
3 - 5 werkdagen
Afmetingen
99 x 35 x 86
Aantal
1 module
Fabrikant
Haardhout.com

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld