Mix haardhout

Haardhout mix

Ovengedroogde haardhout mix kopen? Dat vindt u bij Haardhout.com! Wij leveren de beste kwaliteit haardhout tegen een scherpe prijs. Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten haardhout mix. Naast keuze uit hoeveelheid, kunt u ook kiezen voor een harde of zachte houtsoort mix. U profiteert van de eigenschappen van meerdere houtsoorten met deze mix. De haardhout mixen van Haardhout.com bestaan uit diverse houtsoorten die elkaar versterken. Van elzen tot berken tot essen-, beuken- of eikenhout, bij ons kunt u altijd terecht voor verschillende combinaties haardhout mix.


Soorten haardhout mix

De samenstellingen van de verschillende soorten haardhout mix, ontstaan met houtsoorten die tijdens het desbetreffende seizoen op voorraad liggen. Een zachte haardhout mix is gevuld met zachte houtsoorten waaronder elzenhout en berkenhout. Door de gemakkelijke ontbranding, is het hout eenvoudig aan te krijgen. Zeker in combinatie met aanmaakhout en houtwol heeft u snel vlam! Met de harde haardhout mix komt u ook goed de koudere dagen door. Deze mix haardhout bevat namelijk zeer goede eigenschappen om te stoken. Gebruik eerst een zachte berken voor de gemakkelijke ontbranding en ga daarna verder met een harde houtsoort om lang van de vlammen te kunnen genieten. Voor iedere stoker vindt u bij ons verschillende soorten haardhout mix.


Goede haardhout mix

Een goede haardhout mix moet gevarieerd zijn, dit betekent dat er een goede balans is tussen de verschillende houtsoorten. U kunt een mix kiezen als u houdt van de geur van berkenhout, maar toch de brandduur wilt van een hardere houtsoort. De combinatie van geur, vlammenspel en rendement spreekt veel mensen aan om haardhout in een mix te bestellen. Om het uzelf nog gemakkelijker te maken adviseren wij om aanvullende accessoires zoals aanmaakhout en aanmaakblokjes te bestellen. Ook de beginnende stoker kan zich goed redden met een goede haardhout mix van Haardhout.com


Pallet haardhout mix

Haardhout.com levert uw pallet met haardhout mix bij u thuis. Wilt u graag een voorraad aanleggen voor de naderende koude maanden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Zeker wanneer u graag een pallet met diverse houtsoorten wilt kopen. U heeft de keuze uit halve en hele pallets gestapeld met mix haardhout. De halve pallets bevatten 500 kilo hout. Wilt u liever een iets grotere pallet met haardhout mix, dan kunt u kiezen voor een hele pallet die 800 kilo haardhout bevat. Het haardhout moet u ergens netjes op kunnen bergen, daarvoor hebben wij houtopslagen voor aan de muur, of een houtopslag die u buiten op de grond kunt plaatsen.


Netzakken haardhout mix

Bestelt u liever netzakken haardhout mix? Dat is ook mogelijk bij Haardhout.com! We bieden u zachte én harde houtsoorten aan, in hoeveelheden van 15, 30, 60 en 72 netzakken. Haardhout in netzakken is heel handig wanneer u van plan bent om het haardhout te verplaatsen. Zo kunt u vanuit de tuin de zak met haardhout makkelijk naar binnen tillen. De zakken zijn goed stapelbaar en niet te zwaar. Deze netzakken van 22 liter worden uiteraard ook bij u thuis geleverd. Bekijk het assortiment en bestel vandaag nog uw netzakken met haardhout mix!


Haardhout mix ovengedroogd

Haardhout.com garandeert u dat de haardhout mix ovengedroogd is, en dus de perfecte vochtigheidsgraad heeft voor het stoken. Doordat het haardhout ovengedroogd is, krijgt u een mooie verbranding zonder spetters en te veel rook. Ovengedroogd haardhout worden in onze droogkamers met hete lucht van ongeveer 85°C doorgeblazen. De haardhout mix die ovengedroogd is zorgt voor lekkere warmte en veel stook plezier!


Haardhout mix kopen

Wilt u een haardhout mix kopen? Wij bieden een groot assortiment in houtsoorten en adviseren u graag in het kiezen van het type dat bij u en uw verbruik past. Voor vragen over de voor- en nadelen van onze verschillende mixen kunt u bij onze klantenservice terecht. Maar één ding is zeker: in onze webshop heeft u een ruime keuze uit diverse houtsoorten zoals:

Wist u bijvoorbeeld dat beuken-, essen- en eikenhout bij uitstek geschikt is voor de lange branduren? Liever makkelijk brandbaar hout voor het particulier gebruik in huis vooor in uw openhaard? Dan is berkenhout het beste. En hoe gemakkelijk is het om deze houtsoorten te combineren, door slechts één pallet te bestellen? U kunt direct genieten van de heerlijke warmte en gezelligheid. Wilt u nu een haardhout mix te kopen om te beginnen met stoken? Bestel nu eenvoudig online via de webshop of neem gerust contact op, we helpen u graag op weg!