Haardhout Almere

Haardhout bestellen in Almere? Haardhout.com is dé online leverancier op het gebied van openhaardhout. Bestel op een werkdag voor 14.00 en de pallet staat de volgende werkdag al bij u op de stoep. Dit uiteraard in overleg met u. Wij nemen altijd telefonisch contact op om de dag van levering af te spreken. De pallet wordt dus altijd in Almere geleverd wanneer het u uitkomt.


Gelijk beginnen met stoken

Al onze producten bieden wij aan tegen een scherpe prijs. Wij kopen slechts ovengedroogd openhaardhout in. Dit betekent dat de blokken vrij zijn van schimmels en ongedierte, maar nog wel zijn karakteristieke geur hebben. De blokken hoeven niet meer liggen te drogen, ze bevatten namelijk minder dan 12% vocht. Dit betekent dat ze direct klaar zijn voor gebruik.


Breed assortiment openhaardhout

Standaard hebben wij eiken, beuken, elzen, essen, mix en eiken in het assortiment. Vernieuwing vinden wij belangrijk. Daarom hebben wij regelmatig nieuwe producten in het assortiment. Onze nieuwste producten zijn onder andere berken in plastic zakken en berken zonder schors. Weten welke openhaardhout aanbieding wij op dit moment hebben? Neem dan een kijkje bij onze aanbiedingen.


Leveren van openhaardhout

Op de afgesproken dag krijgt u in de ochtend een e-mail met een tijdsindicatie. Deze indicatie ligt op ongeveer twee uur. Daarnaast belt de desbetreffende chauffeur u een half uur tot uur van tevoren. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Heeft u geen tijdsindicatie ontvangen? Vanaf 9.00 kunnen wij een tijd afgeven. Eenmaal bij u thuis kunt u met de chauffeur overleggen waar de pallet geplaatst moet worden. Heeft u een grindpad? Of een zachte ondergrond? Dan raden wij aan om de pallet met de kooiaap te laten leveren. Heeft u nog andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Door de korte lijnen binnen onze organisatie kunnen wij u snel verder helpen.