Haardhout Apeldoorn

De beste kwaliteit haardhout in Apeldoorn kopen? Koop bij Haardhout.com. Wij leveren de beste kwaliteit tegen een lage prijs. U bent verzekerd van een snelle levering. Bestelt u op een werkdag vóór 14.00? Dan kunnen wij de volgende dag al leveren. Bovendien leveren wij het haardhout in heel Nederland, waaronder in Apeldoorn.

 

Stoken met schone en droge blokken haardhout

Al ons haardhout is ovengedroogd en direct te stoken. Het is belangrijk dat u met schone en droge blokken stookt. Er vindt dan een volledige verbranding plaats. Rookoverlast wordt voorkomen en het rookkanaal én de open haard blijven schoon. Bovendien is het een stuk beter voor het milieu. Stoken met ons ovengedroogde haardhout is een feest voor u en uw buren in Apeldoorn.

 

Breed assortiment haardhout

Wij hebben een breed assortiment haardhout. Wij leveren essen, beuken, eiken, berken, eiken en mix haardhout in Apeldoorn. Daarnaast hebben wij diverse soorten in plastic zakken, waaronder berken, en pizzahout. Deze zijn gemakkelijk te verplaatsen. Bovendien geeft het weinig rommel. Daarnaast hebben wij alle voorraad in eigen beheer. Dit betekent dat ons kantoor én het distributiecentrum beiden in Hoogeveen zijn gevestigd. Hierdoor hebben wij altijd inzicht in onze voorraad én kunnen wij de kwaliteit van het haardhout waarborgen. Ons volledige assortiment haardhout is bovendien leverbaar in Apeldoorn.

 

Leveren van haardhout Apeldoorn

Na het plaatsen van uw bestelling, nemen wij telefonisch contact op voor het maken van een leveringsafspraak. De pallet met haardhout wordt altijd geleverd op de dag dat het u het beste uitkomt. Standaard wordt de pallet haardhout in Apeldoorn op de stoep of anderszins naast de vrachtwagen geleverd. In overleg met de chauffeur kan de pallet op de gewenste plek worden gezet. Houd er rekening mee dat de ondergrond verhard moet zijn. Heeft u een grindpad? Dan is het advies om een kooiaap erbij te bestellen.

 

Kiezen leveringsdag op Haardhout.com

In het bestelproces kunt u zelf kiezen voor de leveringsdag. Wilt u de pallet op een bepaald tijdstip geleverd hebben? Dan kunt u (tegen meerprijs) kiezen voor een tijdslevering. U hoeft dan niet de hele dag te wachten. Tegen extra kosten kan de bestelling vóór 12.00 geleverd worden. Heeft u de voorkeur voor een specifieke tijdslevering? Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden!

 

Goed bereikbare klantenservice

Wij proberen onze klanten zo goed mogelijk te woord te staan. Daarom zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar op 0527-820100. Op zaterdag zijn wij te bereiken tot 14.00. Dit betekent dat u ook buiten werkdagen met vragen bij ons terecht kunt. Wij adviseren u graag over de verschillende soorten haardhout en onze manier van leveren.