Openhaardhout Overijssel

Droog haardhout kopen? Wij leveren ovengedroogd openhaardhout door heel Overijssel. Wij bezorgen onder andere openhaardhout in Enschede, Almelo, Zwolle en Hengelo, maar ook in kleinere plaatsen in Overijssel. Denk aan Hardenberg, Ommen en Kampen. Wij bezorgen alle pallets kosteloos bij u thuis. Is uw woonplaats of woonwijk moeilijk bereikbaar? Dan leveren wij met een bakwagen. Dit is een kleinere vrachtwagen.
 

Brandhout bestellen

Via onze website kunt u gemakkelijk één of meerdere pallets bestellen. Bij twee of meer pallets profiteert u al van een leuke staffelkorting. Alle blokken in ons assortiment zijn geschikt om op te branden. De stammen zijn al gekloofd tot kleine blokken. U hoeft ze niet meer zelf te kloven. U kunt de blokken direct in de kachel, haard of open haard opbranden. Al onze producten zijn namelijk ovengedroogd. Dit betekent dat ze droog genoeg zijn om opgebrand te worden. Het resultaat is een vuur dat goed brandt, niet spat en niet veel rook afgeeft.
 

Goedkoop haardhout kopen Overijssel

Welke soort u kiest, hangt onder andere af van de grootte van uw kachel en uw persoonlijke voorkeuren. Standaard hebben onze blokken een lengte van 25 á 26 centimeter. Deze passen in bijna elke haard of kachel. Bij een grotere kachel of (open) haard kan het gemakkelijk zijn om wat grotere blokken aan te schaffen. Er hoeven dan minder blokken in. Bovendien hoeft u minder vaak nieuwe blokken toe te voegen. Welke soort u ook kiest, u bent verzekerd van een pallet hout van de beste kwaliteit. Bovendien wordt alles aangeboden voor een scherpe prijs. Alle pallets worden gratis bij u thuis geleverd in Overijssel. Profiteer nu van deze service en bestel gemakkelijk op onze website.
 

Leveren van haardhout

Op onze website kunt u een pallet naar keuze in uw winkelwagen toevoegen. Maak een keuze uit de categorieën berken, essen, eiken, beuken, pizzahout, braai, mix of elzen. Vervolgens ziet u welke pallets wij in het assortiment hebben. Alle blokken worden netjes gestapeld in een pallet geleverd. Indien u de blokken moet verplaatsen kunt u het beste kiezen voor netzakken haardhout. Deze zakken bevat een mix van diverse soorten. Wanneer u op een werkdag voor 14.00 bestelt, kan uw bestelling de volgende werkdag al worden geleverd in Overijssel. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, nemen wij telefonisch contact op voor het maken van een leveringsafspraak. Bestel daarom nu nog op onze website.