Haardhout Tilburg

Droog haardhout kopen en laten leveren in Tilburg? Dan bestelt u bij Haardhout.com. Wij leveren uitsluitend ovengedroogd openhaardhout door heel Nederland. Bovendien kunnen wij ook nog eens snel leveren. Als u op een werkdag vóór 14.00 een bestelling plaatst, dan kunnen de bestelde producten dezelfde dag nog worden geladen. Ze worden dan de volgende dag geleverd. Na ontvangst kunt u meteen beginnen met stoken. De blokken bevatten namelijk minder dan 12% vocht. Het ideale percentage om te kunnen stoken. U bent dan verzekerd van een goede verbranding. Hiermee voorkomt u vervuiling van het rookkanaal.

Eerste kwaliteit haardhout
Wij verkopen slechts producten van de beste kwaliteit. Doordat wij alles in eigen beheer hebben, is er meer controle op al onze producten. Bij binnenkomst worden de pallets gecontroleerd, maar ook als deze worden geladen voor levering. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, bellen wij altijd om te overleggen wanneer de pallet in Tilburg geleverd moet worden. Zo weet u zeker dat de pallet komt op de dag dat het ú het beste uitkomt. Standaard wordt de pallet naast de vrachtwagen geleverd, maar in overleg met de chauffeur (en op eigen risico) kan de pallet met de palletwagen op de gewenste plek worden gezet.

Harde en zachte houtsoorten
Elke soort hout heeft zijn eigen specifieke eigenschappen. Welke u kiest, hangt af van (de grootte van) uw kachel, (open) haard én uw persoonlijke voorkeuren. Daarnaast wordt er onderscheid gemaakt tussen harde en zachte houtsoorten. Voor een gemakkelijke ontsteking kunt u het beste voor een wat zachtere soort kiezen, zoals berken of elzen. Indien u duurzamer wilt stoken in Tilburg, kunt u het beste voor een harde soort kiezen, zoals essen, eiken of beuken. Indien u de blokken moet verplaatsen, is het handig om blokken in plastic zakken of netzakken te bestellen. Deze zijn gemakkelijk te verplaatsen. Weet u niet welke soort u moet kiezen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers voorzien u graag van passend advies.